2023.szeptember.25. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Úszó város

2 perc olvasás

simphony

A legújabb hírek szerint a világ egyik luxus hajózási társasága, az olasz Mediterrean Shipping Company (MSC) újra indítja 17-tagú flottáját. A cég a Földközi-tengeren, a Balti-tengeren, a Karibi térségben, Afrika északi és déli sarkában üzemelteti járatait. A flotta legnagyobb hajója az MSC Divina 3.900 utast tud szállítani.

Talán ez az adat vezethette annak idején az amerikai Royal Caribbean Cruises Ltd. tulajdonosainak döntését, hogy 2012-ben megrendeljen egy 8.000 utast szállító luxushajó megépítését a francia Chantiers de l’Atlantique hajógyárnál.1,35 milliárd dollárt fizettek érte. A 8.000 utast 2.200 fős személyzet szolgálja ki.

Az ötcsillagos Symphony of the Seas úszó város. Úgy reklámozzák, hogy az utasokat sehol másutt nem tapasztalható minőségű, személyre szabott kiszolgálás és a legapróbb részletre is kiterjedő figyelem várja. „Amelyektől egy jó nyaralás WOW nyaralássá válik.” „Próbálja ki Ön is, mi várjuk a fedélzeten!”

Mi várna ránk, ha belevágnánk? Az éjjel-nappal igénybe vehető svédasztal mellett minden képzeletet felülmúló napi ötszöri étkezés. Szórakozási lehetőségek minden korosztály számára. A fedélzeten drótkötélpálya, úszómedencék, szörfpályák, mászófal, görkorcsolyapályák, kosárlabdapályák, wellnes és spa, kaszinó, bevásárlóközpont. bárok, éttermek, kávézók, kaszinó, színház, mozik. Továbbá, a New York-i Central parkot idéző zöldövezet 12 ezer féle növénnyel a sétálni vágyók számára.

A fedélzet legszélesebb pontja 66 méter, a hajó hossza 362 méter, ez nagyjából a budapesti Teréz körút hossza az Oktogontól a Nyugati Pályaudvarig.

Világkörüli útra nem pályázom a hajóval. De szívesen részt vennék a 8-napos Lisszabon- Gibraltár-Palma De Mallorca-Velence jutalomkirándulásán.

tengerjaro hajo

                                               A Symhony megérkezik Velencére

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.