2022.augusztus.15. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ütött a Fesztiválóra

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51747"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image14_14.thumbnail.jpg" border="0" width="68" height="100" /></a></span>A Sziget Szervezőiroda fesztiváljain - már tudjuk - száműzték a készpénzt. És azt is tudjuk, hogy Fesztiválkártyával, esetleg mobiltelefonnal is lehet fizetni. A Heineken Balaton Soundon azonban már egy világújdonság is debütál: itt az új fizetőeszköz, a Fesztiválóra, amit a Szigeten is lehet majd kapni.

image14 14.thumbnailA Sziget Szervezőiroda fesztiváljain – már tudjuk – száműzték a készpénzt. És azt is tudjuk, hogy Fesztiválkártyával, esetleg mobiltelefonnal is lehet fizetni. A Heineken Balaton Soundon azonban már egy világújdonság is debütál: itt az új fizetőeszköz, a Fesztiválóra, amit a Szigeten is lehet majd kapni.

image14 14.thumbnailA Sziget Szervezőiroda fesztiváljain – már tudjuk – száműzték a készpénzt. És azt is tudjuk, hogy Fesztiválkártyával, esetleg mobiltelefonnal is lehet fizetni. A Heineken Balaton Soundon azonban már egy világújdonság is debütál: itt az új fizetőeszköz, a Fesztiválóra, amit a Szigeten is lehet majd kapni.

A Fesztiválóra érintésmentes (NFC) technológiával készült, több európai ország és az Egyesült Államok fesztiváljai használják a közeljövőben, a premierre azonban Magyarországon kerül sor.

A Fesztiválóra egy feltölthető Fesztiválkártya tudása, egy – az adott fesztivál arculatára szabott –  limitált kiadású, trendi órába építve. A tulajdonosa a fesztivál területén mindenhol fizethet vele egyetlen érintéssel ugyanúgy, mint a Fesztiválkártyával – ekkor a hagyományos bankkártyaterminálokhoz hasonló terminálon nemcsak a vásárlás összege, de az órán megmaradó egyenleg is megjelenik. A véletlen fizetések, dupla fizetések kizártak. Az óra ellenáll a "természeti csapásoknak" – az sem baj, ha a gazdáját a Balatonba vagy zuhanyozni is elkíséri és mivel mindig a gazdáján van, nehéz elveszteni és lopásbiztos is.

A fesztiválon megtalálható Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál, valamint a VOLT Bolt pontoknál lehet hozzájutni az órához, bruttó 7.990 Ft-os áron. A Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál azonnal pénzt is lehet rá tölteni, készpénzzel vagy a kijelölt pontoknál bankkártyával.

Az órára feltöltött és el nem használt pénz a rendezvény nyitvatartási ideje alatt a Feltöltő Pontoknál bármikor visszaváltható, az óra pedig örök emlékként hazakíséri tuljdonosát.

Az óra használatára a Fesztiválkártya szabályai vonatkoznak.

 www.fesztivalora.net

http://www.sziget.hu/fesztival/info/fesztivalkartya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.