2012. április 28. és május 1. között, ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál, Agárdon.

 

 

2012. április 28. és május 1. között, ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál, Agárdon.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a fesztivál központi helyszínén, Agárd szívében, két színpadon zajlanak az események. Lesz Ízek Utcája, Borosok-Pálinkások Utcája, Kézművesek Kertje, Agancs Kert, Gyermekek Kertje és Magyar Rét is. A korábbi évek sikerei kapcsán a koncertek és a különféle, például lovasbemutatók mellett, folytatódnak a Kul-Túrák, a tó körüli kerékpártúra, a kirándulások a Pákozdi Ingókövekhez és a Dinnyési Fertőre, a madár lesre indulás kenuval< /strong>, illetve idén is nyílt nap lesz a híres Agárdi Pálinkafőzde és Látogatóközpontban.

A programokat színesítik a hal- és vadfőző versenyek, trófea kiállítás, méréstörténeti kiállítás, hagyományőrző gyermek játszóház, hajó- és kenutúrák, sárkányhajó kipróbálási lehetőség, gyermek horgászverseny, vadászkutya bemutató, kutyaiskola bemutató, csikós bemutató.

A szervezők szeretnék bemutatni a rendezvény keretében, a nemrégiben elkészült turisztikai látványosságokat is. Ezért izgalmas műsorok várják az érdeklődőket a Velencei-tavi Galériában és a tőszomszédságában, az újonnan elkészült Rönkvár színpadán is.

A helyszíneket elektromos kisvonattal kötik össze.

A Gárdony Város és Térsége Turisztikai Egyesület (helyi TDM szervezet) erre az alkalomra egy internetes nyereményjátékot is szervez. A programok színessége kicsiknek és nagyoknak egyformán remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

 www.velenceitofeszt.hu

gardony@tourinform.hu

www.visitvelenceito.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük