HTC One V 3V GunmetalHTC One V 3V Gunmetal

A fotózásban és zenehallgatásban kiemelkedő élményt nyújtó HTC One okostelefon sorozat két tagja, a HTC One X és a HTC One V mától elérhető a T-Mobile-nál.

HTC One V 3V GunmetalHTC One V 3V Gunmetal

A fotózásban és zenehallgatásban kiemelkedő élményt nyújtó HTC One okostelefon sorozat két tagja, a HTC One X és a HTC One V mától elérhető a T-Mobile-nál.

Az ImageSense funkcióval a sorozat tagjai újat nyújtanak a fényképezés minden területén: a készülékekbe épített kamerával szupergyorsan, mindössze 0,7 másodperc alatt elkészíthető egy fénykép, illetve az f/2.0 objektívnek köszönhetően kedvezőtlen körülmények között is kiváló képminőség érhető el. Egy HD minőségű videó készítése közben még fényképet is tud rögzíteni. Ehhez társul még az egyszerű kezelőfelület és a fénykép/videó funkció azonnali elérése. Akár  25 GB-nyi multimédiás anyag is feltölthető, és azután könnyen hozzáférhető a felhő alapú, ún. Dropbox tárhely szolgáltatás segítségével, amely két évig ingyenesen*elérhető a felhasználók számára.

A Beats By Dr. Dre AudioTM-val a HTC One család gazdagabb, élethűbb hangzást biztosít zeneszám hallgatása, YouTubeTM videó lejátszása vagy akár játék közben is.

A zenehallgatás mellett a streaming szolgáltatások és az internetes rádióhallgatás is rendkívül népszerűek – a Music Hubon keresztül a felhasználók saját szokásaiknak megfelelően szabhatják testre készüléküket.

HTC One X 3V GrayHTC One X 3V Gray

A HTC One X 1.5 GHz-es, 4+1 magos processzorával egy igazi erőgép. Kristálytiszta grafikájával, szupergyors alkalmazásaival és hosszabb akkumulátoridővel, a HTC One V pedig különleges külső kialakításával különbözteti meg magát.

A HTC One V 'Mozaik L' csomagban új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két éves hűségidővel már 19 900 Ft-ért, a HTC One  X 'Mozaik XXL' díjcsomagban 59 990 Ft-ért megvásárolható  a T-Mobile honlapján és kijelölt üzleteiben. Az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése szükségessé válhat.
Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a T-Mobile mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik.
A további részletek és feltételek a T-Mobile holnapján olvashatók.

 

*a letöltéshez felhasznált adatforgalom költségétől eltekintve

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük