Városmárkázás sorozat indul a Design Terminálban. Budapest – „Város 2.0." címmel indul városmárkázásról szóló programsorozat, az Országos Városmárka Tanács  fő szervezésében, és sok más közreműködő partner részvételével a Design Terminálban.

 

Városmárkázás sorozat indul a Design Terminálban. Budapest – „Város 2.0." címmel indul városmárkázásról szóló programsorozat, az Országos Városmárka Tanács  fő szervezésében, és sok más közreműködő partner részvételével a Design Terminálban.

 

A rendezvénysorozat célja, hogy rámutasson, a települések ma már sok tekintetben hasonlóan versenyeznek, mint a klasszikus márkák és hasonló eszközökkel lehet építeni őket.

Az első alkalom március 19-én, kedden 18.00-kor lesz, melynek fókusza a digitális megoldások a városmárkázásban.

 

Az eseményt Dr. Papp-Váry Árpád, a BKF dékánja, az Országos Városmárka Tanács elnöke nyitja meg, majd Kővári Tamás, az MKM Marketing Institute Kft. country managere tart előadást arról, hogy milyen lehetőséget tartogat és milyen új kapukat nyithat meg egy átgondolt, jól megszerkesztett weblap egy település életében. Őt követi Nagy Barna, a Kreatív Vonalak Kft. stratégiai tervezője, aki a magyar városok honlapjainak arculatáról mondja el meglátásait a tervező szemével.

 

Itt adja át a Magyar Marketing Szövetség „Az Internet Kultúra Fővárosa" címet annak a településnek, ahonnan 2012-ben a legtöbb „Év honlapja" versenyen díjazott digitális megoldást nevezték.

A szakmai részt kerekasztal beszélgetés zárja a Reklámipar szervezésében, majd az Akvárium Klubban folytatódik a kötetlen este.

 

Részletes program:

18.00 – 18.15.

Köszöntő, a Városmárkázás Sorozat céljai, tervezett programjai és az est felvezetője – Dr. Papp-Váry Árpád, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) dékánja, az Országos Városmárka Tanács elnöke

18.15 – 18.45.

Óvatosan, értékes! Profi online városmárkázás a gyakorlatban – Kővári Tamás country manager, MKM Marketing Institute Kft.

18.45 – 19.15

Milyen arcát mutatja a város? – Nagy Barna, alapító ügyvezető, stratégiai tervező, Kreatív Vonalak Kft.

19.15 – 19.30.

„Az Internet Kultúra Fővárosa" díj átadása – A díjat a Magyar Marketing Szövetség „Az Év honlapja" versenyének képviseletében átadja Dr. Eszes István, „Az Év honlapja" zsűri elnöke

19.30 – 20.15.

Város 2.0 kerekasztal Résztvevők: Dr. Eszes István, Kővári Tamás, Nagy Barna, Dr. Papp-Váry Árpád – Moderátor: Sziládi-Kovács Tibor, Reklámipar

20.30 –

„After party" a Reklámipar szervezésében, az Akvárium Klubban

 

2013. március 19.

„Város 2.0."

Design Terminál

1054 Budapest, Erzsébet tér 13.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük