Samsung D780Samsung D780

Samsung Electronics, a vezető mobil készülék és telekommunikációs eszközöket gyártó cég, bejelentette az új Samsung D780-at, a legújabb Dual SIM kártyás telefonját.

 Samsung D780Samsung D780

Samsung Electronics, a vezető mobil készülék és telekommunikációs eszközöket gyártó cég, bejelentette az új Samsung D780-at, a legújabb Dual SIM kártyás telefonját.

A Dual SIM kártyás készülék két mobiltelefont egyesít magában. Így mialatt a telefon tulajdonosa az egyik telefonszámát használja, a másik telefonszámán keresztül is fogadhat hívást. A készüléket használata során nem kell ki-be kapcsolni, a kártyák egyszerre használhatóak, így azt az érzést kelti, mintha két különböző telefont hordanánk magunknál, azonban mindezt a tudást egy készülékben kapjuk.

A Samsung D780-as telefon tökéletes választás lehet üzletembereknek és professzionális felhasználóknak, akik magas tudású készüléket keresnek mind a szakmai, mind pedig a magánéletükben.

A Samsung D780 a nagy sikerű D880-as készülék utódja. A D880-as volt az első Samsung által gyártott Dual SIM kártyás GSM készülék. Míg a D880 egy luxus kivitelben készült csúszka mobil volt, a D780 a minimál design kifinomult ismertetőjegyeit viseli magán. A készülék sötét ezüst és tükör fényű ezüst színekben pompázik.

A D880-as készülékhez hasonlóan, a Samsung D780 is erős a multimédiás funkciók terén. A Samsung D780-as telefon 2 megapixeles kamerával, a 2.1"-es kristály tiszta QVGA TFT kijelzővel és az FM rádióval rendelkezik. Az új Samsung készüléket egy tartós, 1200 mAh akkumulátorral, kiváló Bluetooth® kapcsolattal és 2.0-ás USB porttal is felszerelték.

A Samsung D780 először május folyamán Oroszországban lesz elérhető, majd ezt követően Délkelet-Ázsiában, Európában és a Közép-Keleten is megjelenik.

A Samsung idén további Dual SIM kártyás készüléket dob majd piacra ebben az évben.  

Samsung D780 műszaki jellemzői:

 

Frekvencia

GSM/EDGE Tri-band (900/1800/1900)

Kijelző

2.1" 262K QVGA TFT-LCD

Kamera

2-megapixel FF CMOS kamera

Specifikációk

Dual SIM kártyás tárolóhely

Bluetooth 2.0 / USB 2.0 Full Speed

Stereo FM Radio

MP3/WMA/e-AAC+ Music Player

Mobile Printing (BPP, PictBridge)

Bluetooth Stereo Headset (A2DP)

Memória

Belső memória + microSD bővíthetőség (2 GB-ig)

Méret

115 x 49.6 x 15.7

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük