2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vírusirtó egy életre: megjelent a VIPRE életre szóló licenc

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/43432"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_183.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="37" /></a></span>A GFI Software  bejelentette, hogy az antivírus gyártók közül egyedülálló módon életre szóló licenccel kínálja a VIPRE Antivirus Premium vírusirtót.</p><p> 

image2 183.thumbnailA GFI Software  bejelentette, hogy az antivírus gyártók közül egyedülálló módon életre szóló licenccel kínálja a VIPRE Antivirus Premium vírusirtót.

 

image2 183.thumbnailA GFI Software  bejelentette, hogy az antivírus gyártók közül egyedülálló módon életre szóló licenccel kínálja a VIPRE Antivirus Premium vírusirtót.

 

 A vásárlóknak a jövőben csupán egy alkalommal kell megvenniük a VIPRE-t, ami telepítés és aktiválás után korlátlan ideig ellátja a számítógép vírusok, kémprogramok, rootkitek és egyéb kártevők elleni védelmét. A VIPRE Antivirus Premium változata a beépített tűzfal mellett az óránként frissülő káros URL webszűrővel és a fejlett behatolás-védelmi rendszerekkel hárítja el a külső támadásokat.

A GFI gyökeresen újszerű módon kínálja a VIPRE-t: a vásárlás után soha többé nem kell licencet hosszabbítani, illetve a szoftver újabb változatai is ingyenesen elérhetők az életre szóló licenc segítségével. Az új licencet ráadásul rendkívül kedvező áron kínálja a GFI: az életre szóló VIPRE Antivirus Premium díja most akciósan szeptemberben mindössze 24.990 forint, ami alig kétszerese az egyéves licenc díjának, míg a végleges ár 29.900 forint lesz.

„A GFI Software egy forradalmian új konstrukcióban kínálja a VIPRE-t: az életre szóló licenccel a felhasználók licencmegújítás és további díjak nélkül védhetik meg gépüket a káros alkalmazásoktól. A licenc agresszív árazása rendkívül vonzó ár/érték arányt kínál a felhasználóknak, hiszen a VIPRE Antivirus Premium díja akciósan mindössze 24.990 forint, ezért az összegért a versenytársaknál általában mindössze két évre szóló licenc kapható. Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a lépéssel jelentősen megváltoztatjuk az antivírusok értékesítését." – mondta a bevezetés kapcsán Simon Azzopardi, a GFI Software EMEA régió értékesítéséért felelős alelnöke.

 A VIPRE kimagasló eredményeket ért el a legutóbbi antivírus összehasonlító teszteken. A Virus Bulletin február óta elvégzett négy tesztjének átlagán például a VIPRE nyújtotta a legjobb proaktív védelmet, vagyis a tesztelt 55 vírusirtó közül a VIPRE ismerte fel a legnagyobb, 86,8%-os arányban az új, még nem regisztrált károkozókat, ezt az eredmény más vírusirtó meg sem közelítette.

 „A VIPRE Antivirus Premium nem csupán a fejlett, virtualizációs alapú MX-V viselkedéselemző technológiája révén versenyképes vírusirtó, hanem immár rendkívüli ár/érték arányú szoftver is, amelyet rendkívül egyszerű és kényelmes megvásárolni és használni." – mondta Bódis Ákos, a forgalmazó Yellow Cube ügyvezetője.

A VIPRE 30 napos ingyenes próbaverziója letölthető a www.vipre.hu oldalról.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.