Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a 4 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4 Mini.

 

Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a 4 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4 Mini.

 

Az Andorid 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerrel és 2 magos, 1,3Ghz-es processzoral ellátott Smart 4 Mini megvásárolható feltöltő kártyával és természetesen havidíjas előfizetéssel is, így akár a belföldi normál díjas számok irányába korlátlan beszélgetést, SMS és MMS küldést kínáló Red szolgáltatáscsomagokkal is.

 

A telefon RED Basic D csomaggal már 1 Ft-ért megvásárolható, 2 évre, e-Pack-kel, 11990 Ft-os havidíjjal. A Smart 4 Mini ára feltöltőkártyás csomaggal is nagyon kedvező, csupán 19990 Ft-ba kerül 3000 Ft-os feltöltés mellett.

 

A rendkívül népszerű Vodafone Smart család legifjabb tagja tökéletes eszköz mindenkinek, aki egy vadonatúj, a feltöltőkártyások számára is megfizethető áron elérhető, nagy kijelzős, gyors és, megbízható  okostelefonnal akarja megismerni a Vodafone 98,3%-os lefedettségű szélessávú mobilinternet hálózata kínálta lehetőségeket.

 

A Smart 4 Mini elérhető a Vodafone üzletekben, és az online shop-ban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük