2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Volánbusz közlemény: Ünnepi menetrend a MÁV sztrájk után

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/7493"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo.thumbnail_5.gif" border="0" alt="www.volanbusz.hu" title="www.volanbusz.hu" width="100" height="50" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.volanbusz.hu/">www.volanbusz.hu</a> </strong></span></span><p>Az ünnepi közlekedés pontos, nyugodt és biztonságos lebonyolítása érdekében a VOLÁNBUSZ Zrt. a MÁV sztrájk idejére tervezett mentesítő járatait december 23-án és 24-én továbbra is közlekedteti. </p><p>

 www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

Az ünnepi közlekedés pontos, nyugodt és biztonságos lebonyolítása érdekében a VOLÁNBUSZ Zrt. a MÁV sztrájk idejére tervezett mentesítő járatait december 23-án és 24-én továbbra is közlekedteti.

 www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

Az ünnepi közlekedés pontos, nyugodt és biztonságos lebonyolítása érdekében a VOLÁNBUSZ Zrt. a MÁV sztrájk idejére tervezett mentesítő járatait december 23-án és 24-én továbbra is közlekedteti.

Társaságunk biztosít mindenkit arról, hogy az elővételben megvásárolt jeggyel rendelkezők, biztosan és időben elérik úti céljukat.

A belföldi és a nemzetközi pénztárak december 23-án 20.00 óráig, december 24-én 12.00 óráig tartanak nyitva.

A VOLÁNBUSZ Zrt. és alvállalkozói által üzemeltetett járatokon az érvényes MÁV bérlettel, MÁV-Start Klub kártyával, vagy utazásra jogosító MÁV személyzeti (családtagi) igazolvánnyal rendelkező utasok bérletük, igazolványuk felmutatása mellett, díjfizetés nélkül utazhatnak december 23-án 24.00 óráig. Az előre megváltott MÁV vonatjegyek a VOLÁNBUSZ járatain továbbra sem érvényesek.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy indulás előtt, a http://www.volanbusz.hu/ honlapunkon tájékozódjanak a VOLÁNBUSZ Zrt. távolsági és nemzetközi járatainak közlekedéséről. A többi távolsági járat menetrendjéről a társ VOLÁN szolgáltatók adnak információt.

A VOLÁNBUSZ Zrt. kíván minden kedves utasának kellemes karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet!.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.