2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A jelölő cédula ügy: Tomcat közleménye

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/21443"><img class="image thumbnail" src="/files/images/tomcat1.thumbnail.jpg" border="0" alt="Polgár Tamás - Tomcat" title="Polgár Tamás - Tomcat" width="79" height="100" /></a><span style="width: 77px" class="caption"><strong>Polgár Tamás - Tomcat</strong></span></span>Ma délben sajtótájékoztató keretében ismertette Polgár Tamás - Tomcat - a jelölőcédula ügyet, aminek kapcsán sajtüközleményt is kibocsátott. Közleményét az alábbiakban szószerint kommentár nélkül közöljük:</p><p> 

polgár tamás - tomcatPolgár Tamás – TomcatMa délben sajtótájékoztató keretében ismertette Polgár Tamás – Tomcat – a jelölőcédula ügyet, aminek kapcsán sajtüközleményt is kibocsátott. Közleményét az alábbiakban szószerint kommentár nélkül közöljük:

 

polgár tamás - tomcatPolgár Tamás – TomcatMa délben sajtótájékoztató keretében ismertette Polgár Tamás – Tomcat – a jelölőcédula ügyet, aminek kapcsán sajtüközleményt is kibocsátott. Közleményét az alábbiakban szószerint kommentár nélkül közöljük:

  

Az engem és a Zöld Pártot ért méltatlan vádak miatt ma délben egy sajtótájékoztató keretében fejtettem ki álláspontomat az engem ért vádakkal kapcsolatban. Bizonyítékokat mutattam be arra vonatkozóan, hogy nem követett el a Zöld Párt választási csalást, sõt éppen a minket lebuktatni igyekvõ Jobbik Magyarországért Mozgalom fogadott el kopogtatócédulákat egy másik párttól, valamint magyarázatot fûztem a az engem ért támadásokhoz, föltártam azok valódi okait. Errõl az eseményrõl a legtöbb médium hamisan tájékoztatott, a számba olyan szavakat adva, melyek nem hangzottak el. Alább a közleményem.

Megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy a Zöld Párt mai sajtótájékoztatóján elmondottakat a sajtó megjelent képviselõi nem az ott elhangzottakkal megegyezõ módon közölték le. Nem igaz, hogy bármiféle választási csalást ismertem volna el, hiszen éppen arról beszéltem különös részletességgel, hogy miért nem mi követtünk el választási csalást. Nem érthették félre a szavaimat, mivel én világosan kifejtettem, hogy a Zöld Párt semmilyen tiltott választási cselekményt nem követett el, éppen ellenkezõleg: bizonyítékokat mutattam be arra vonatkozóan, hogy a csalást a Jobbik követte el azzal, hogy kopogtatócédulákat fogadott el a Magyar Nemzetért Mozgalomtól.

Azokat a sajtóterméket, melyek valótlanul állították, hogy én vagy a Zöld Párt bármiféle választási csalást vagy etikátlan trükköt alkalmaztunk volna, sajtóperben kötelezzük a helyesbítésre. Ahogyan a sajtótájékoztatón is, most is nyomatékosan arra kérem az újságírókat, hogy tegyék félre a politikai oldalakról vagy személyemrõl alkotott véleményüket. Értsék meg, hogy a demokrácia alapjának számító választási rendszer hibájáról, a kopogtatócédulás rendszer folyamatos elcsalásáról, a mi jogtalan megrágalmazásunkról beszéltem, ezek pedig túlmutatnak rajtam és a IX. kerületen: itt Magyarország alapvetõ választási rendszere sérült.

A Zöld Párt ezért kéri, hogy valamennyi jelölõ szervezet ajánlásait részletesen vizsgálják meg, mert ennek kellene természetesnek lennie. A kopogtatócédula-gyûjtés rendszerét pedig újra kell gondolni a sajtótájékoztatón elhangzott okok miatt.

Kérem, az érintett sajtótermékek helyreigazítását a szavaim elferdítéséért.

Budapest, 2008. december 23.

Polgár Tamás

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.