Az új LG Scarlet készülék (LH7000) megőrizte a már megszokott eleganciát, a dekoratív vörös színt és a keret alsó részében található kör alakú nyílást, de vékonyabb lett, mint elődje. Az 42LH7000 mindössze 3,97 cm vékony. Az 42LH7000 már kapható a magyar piacon.

 

Az új LG Scarlet készülék (LH7000) megőrizte a már megszokott eleganciát, a dekoratív vörös színt és a keret alsó részében található kör alakú nyílást, de vékonyabb lett, mint elődje. Az 42LH7000 mindössze 3,97 cm vékony. Az 42LH7000 már kapható a magyar piacon.

Scarlet – első felvonás

A műsorok között felbukkanó akcióhősnőről, Scarletről mindenkinek két szó jutott eszébe: gyönyörű és intelligens. Azóta tudjuk, hogy nő helyett az LG egyik legszebb LCD TV sorozatáról van szó, aminek a tervezők merész, vörös színvilágot, letisztult formát és kiváló minőséget álmodtak.

Már a csúcstechnológiát képviselő, elegáns formatervezésű LG6000 és LG6100 is különleges hatással voltak érzékszerveinkre. A keret alsó részében található kör alakú nyílás a TV-k dekoratív eleme és érintőpaneles érzékelője, amely az olyan egyszerű mozzanatokat is izgalmassá tette, mint a TV be- és kikapcsolása. Bekapcsolás után már nemcsak a készülékek tökéletes külsejében gyönyörködhettünk, de a Full HD felbontásnak köszönhetően a tökéletes televíziózás élményében lehetett részünk.

A végeredmény így nyújtott 2008-ban kellemes, elegáns és minőségi szórakozást. 2009-ben azonban az LG szakemberi továbbfejlesztették a Scarlet modelleket, LH7000 néven.

Scarlet 2009-ben is hódít

Az új Scarlet készülék (LH7000) megőrizte a már megszokott eleganciát, a dekoratív vörös színt és a keret alsó részében található kör alakú nyílást, de vékonyabb lett, mint elődje. Az 42LH7000 mindössze 3,97 cm vékony. Az LH7000 már kapható a magyar piacon.

Technológiai téren is továbbfejlesztették az LH7000-et. Megőrizte azonban az olyan kiváló tulajdonságokat, mint a Full HD felbontás, a három különböző AV mód és az Intelligens Adaptív Fényérzékelő, de olyanokkal is felvértezték, mint a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, a HD DivX (Film, kép és zene lejátszás) USB csatlakozón keresztül, a „Smart Energy Saving Plus" és a „Picture Wizard".

Az LG LH7000 tévét „TruMotion 100 Hz" technológiával is ellátták, így kivételesen természetes kép tárul elénk élénk színekkel és ultragyors mozgóképes válaszidővel. A gyönyörű kép mellett az LH7000 rejtett hangsugárzóinak (Invisible Speaker) köszönhetően olyan természetes térhangzásban lehet részünk, mely tovább emeli az otthoni szórakozás fényét. Az így kapott élményhez hozzájárul a "Clear Voice II" technológia is, amely automatikusan kiemeli a párbeszédeket, ha – például az akciójeleneteknél – a háttérzajok fokozódnak.

Az LG HDTV technológia legújabb eleme, a "Picture Wizard" egyszerű önkalibrálást tesz lehetővé a képernyő referenciapontjai révén, a kép minőségét meghatározó olyan fontos paraméterek beállításához, mint például a színmélység, a színek, a színárnyalatok, az élesség vagy a fényerő. Így a felhasználóknak az LG HDTV készüléküket könnyen beállíthatják, és szakértő segítsége nélkül változtathatnak a képi beállításokon.

Az LG „Smart Energy Saving Plus" energiatakarékossági csomagjával, amely olyan funkciókból áll, mint a háttérvilágítás vezérlése, a „videonémítás", és az Intelligens Adaptív Fényérzékelő, az LG utat mutat az energiatakarékosság felé, miközben egyidejűleg lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy egyéni beállításaik szerint használják a készülékeket.

A felhasználók kényelmét szolgálja, hogy a televízió az USB 2.0 csatlakozón keresztül képes megjeleníteni a különböző formátumú videofáljokat, így például a HD DivX-et, és kezelni a legtöbb feliratfájlt. A HD DivX lejátszási képesség lenagyobb előnye, hogy Full HD 1080p minőségben élvezhetőek a filmek. A Bluetooth technológia segítségével egy vezeték nélküli, új világ nyílik meg az LH7000 tulajdonosai előtt. Bluetooth-szal egyszerűen (vezeték nélkül) csatlakoztatható a mobiltelefon, a wireless fülhallgató, a notebook vagy akár a számítógép a TV készülékhez. Sőt a Bluetooth technológia segítségével egyszerűen jeleníthetők meg TV készüléken a kép- vagy hanganyagok.

Műszaki jellemzők:

  • Full HD 1080p
  • TruMotion 100Hz
  • USB 2.0
  • Bluetooth
  • HD DivX kompatibilitás
  • 4 HDMI csatlakozó (V.1.3 mélyszín technológiával)
  • LG SimpLinkTM-csatlakozás
  • „Smart Energy Saving Plus"
  • „Picture Wizard" (Képvarázsló)
  • „Clear Voice II"

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük