Nokia E52Nokia E52

A Nokia Varsóban bemutatta a vállalat Eseries sorozatának legújabb tagját, a Nokia E52-t. Az új készülék csatlakozik a nemrégiben bemutatott Nokia E75-höz és Nokia E55-höz, a vállalat termelékenységre optimalizált okostelefonjainak sorába.

 Nokia E52Nokia E52

A Nokia Varsóban bemutatta a vállalat Eseries sorozatának legújabb tagját, a Nokia E52-t. Az új készülék csatlakozik a nemrégiben bemutatott Nokia E75-höz és Nokia E55-höz, a vállalat termelékenységre optimalizált okostelefonjainak sorába.

„A Nokia E52-t olyan embereknek terveztük, akik a szakmai és a magánéletükben egyaránt maximális hatékonyságra törekszenek. Azokat a felhasználókat célozzuk meg, akik a telefonjuktól olyan fontos jellemzőket várnak el, mint például a kiemelkedő beszélgetési idő és hangminőség vagy a vékony design – mondta el Ilari Nurmi, a Nokia alelnöke. – Az új készülék a sikeres Nokia E51 utódja, amelyet hasonló szempontok figyelembe vételével terveztek. A Nokia E52 kiválóan teljesít a beszélgetési idő és a hangminőség területén a közel egyhónapos készenléti idővel és a zajszűrővel, valamint olyan funkciókkal bővült, mint a HSPA, az A-GPS Nokia Térképekkel vagy a 3,2 megapixeles kamera."

Az új készülék továbbá egyszerűen integrálható a vállalati telekommunikációs rendszerekbe, így az asztali telefonkészüléket hatékonyan egészíti ki vagy akár ki is válthatja azokat. Olyan megoldásokkal, mint a Call Connect – amely Nokia mobilkészülékeket a piacvezető Cisco vagy Alcatel-Lucent PBX-ekkel bővíti – lehetővé válik, hogy az emberek egyetlen telefonszámon legyenek elérhetőek, illetve hogy a vállalatoknak kevesebb készüléket és hangpostafiókot kelljen kezelniük, továbbá olyan funkciókkal támogatja a költséghatékonyságot, mint például a legalacsonyabb költségű kapcsolási út megkeresése.

A Nokia E52 emellett továbbfejlesztett levelezési funkciókkal és e-mail felhasználói felülettel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíthető a Nokia Messaginggel, valamint a Nokia vállalati e-mail megoldásaival, a Mail for Exchange-dzsel és az IBM Lotus Notes Travelerrel. A Microsoft Exchange vagy az IBM Lotus Notes e-mail szerverek közvetlen elérésével a vállalatok megspórolhatják mobil e-mail és személyes információmenedzsment működési költségeik akár egy harmadát is, mivel nincs szükség middleware-re vagy további szerverekre.

„2008 remek év volt a Nokia Eseries számára – több mint 10 millió készüléket adtunk el. 2009 is nagyon jól kezdődött, az eddigi legerősebb negyedévünkkel, valamint a Nokia E75 és a Nokia E55 bemutatásával. A pozitív felhasználói és szolgáltatói visszajelzések után bízunk benne, hogy a Nokia átfogó e-mail megoldása az iparág egyik legkedveltebb megoldásává válik" – tette hozzá Nurmi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük