Xerox WorkCentre® 6400Xerox WorkCentre® 6400

A Xerox Magyarország Kft. új, színes multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra. A Xerox WorkCentre® 6400 ideális berendezés a sokat nyomtató irodai munkacsoportok számára.

  Xerox WorkCentre® 6400Xerox WorkCentre® 6400

A Xerox Magyarország Kft. új, színes multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra. A Xerox WorkCentre® 6400 ideális berendezés a sokat nyomtató irodai munkacsoportok számára.

„Az új WorkCentre 6400 a Xerox első A4 színes multifunkciós nyomtatója, amely rendelkezik egy A3-as multifunkciós berendezés minden előnyével: nagy teherbírású, könnyű használni, valamint egyszerűen csatlakoztatható a hálózatra. A Xerox gépek legújabb, felhasználást ellenőrző funkcióját alkalmazva a WorkCentre 6400 áthidaló megoldást jelent az asztali és a munkacsoportos nyomtatók között" – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. irodatechnikai üzletágának kereskedelmi igazgatója.

A WorkCentre 6400 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel növelhető az irodai munkavégzés hatékonysága. A termék nyomtatás közben is tud másolni, szkennelni vagy akár faxolni, míg a Print Around funkció felfüggeszti az egyéb erőforrásokat igénylő nyomtatásokat, és a sorban következő munkával folytatja a műveletet. A szkennelési lehetőségek teljes tárháza lehetővé teszi az ismétlődő dokumentumkezelési feladatok automatizálását. A gyakran nyomtatandó munkákat közvetlenül a készüléken tárolhatjuk, hogy később újra kinyomtathassuk őket, a papíralapú dokumentumokat pedig kereshető pdf-ekké konvertálhatjuk az új berendezés segítségével az egyszerű archiválás, rendszerezés és visszakeresés érdekében.

A WorkCentre 6400 percenként 30 színes, illetve 35 fekete-fehér oldalt másol, szkennel, faxol, valamint nyomtat. A készülék automatikus kétoldalas nyomtatási funkciója csökkenti a papírfelhasználást másolás, nyomtatás és faxolás közben. A berendezés használatát jelentősen megkönnyíti a nagyméretű, színes, érintőképernyős kezelőfelület.

Az új termék támogatja a biztonságos dokumentumkezelést: a nyomtatási feladatokat vissza lehet tartani, amíg meg nem adjuk a PIN-kódot; a képfájlok akár automatikusan, akár kérésre törölhetők az eszköz memóriájából minden egyes munka után; míg a bejövő faxok nyomtatásához jelszót rendelhetünk hozzá. A berendezés megfelel a legfrissebb biztonsági előírásoknak: képes csatlakozni a 802.1x, valamint IPv4 és IPv6 protokollt használó hálózatokhoz is.

A Xerox Extensible InterfaceTM segítségével a független szoftverkereskedők és -fejlesztők a nagyméretű színes érintőképernyőről könnyen elérhető, testre szabott alkalmazásokat hozhatnak létre, amivel értékes időt takaríthatnak meg, és leegyszerűsödik számukra a többször ismétlődő munka.

A WorkCentre 6400 asztali vagy földön álló kivitelben is kapható, igény szerint finisherrel kiegészítve, amely akár 30 oldalas anyagokat is képes összehordani és -tűzni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük