A 2009. május 1. – július 31. közötti időszakban minden Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igénylő és azt aktiváló ügyfél, aki 2009. szeptember 10-éig legalább egyszer készpénzfelvételre vagy vásárlásra használja ezt az új hitelkártyáját, ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba.*

 

 

 A 2009. május 1. – július 31. közötti időszakban minden Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igénylő és azt aktiváló ügyfél, aki 2009. szeptember 10-éig legalább egyszer készpénzfelvételre vagy vásárlásra használja ezt az új hitelkártyáját, ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba.*

 

 A Malév és a Citibank promóciója keretében a Malév 22 európai városba repülő menetrend szerinti járata közül az ügyfél választhatja ki az úti célt. Az ajándék retúr repülőjegy tartalmazza a hozzá kapcsolódó adókat, illetékeket és egyéb díjakat is, így a repülőútra már nem kell költeniük az új kártyabirtokosoknak. A Malév-Citibank Arany hitelkártyához ráadásul díjmentes utazási biztosítás is kapcsolódik. Az ajándék repülőjegyekkel 2009. szeptember 15. és december 15. között lehet utazni.

„A Citibank-hitelkártya több mint egy évtizede történt magyarországi bevezetése óta legalább tíz alkalommal jelentkeztünk új és egyedi megoldásokkal az egyre növekvő ügyféligényekre válaszolva. Ügyfeleink tudják, hogy a közös márkajelzésű hitelkártyáinkkal valóban jelentős hozzáadott értéket kapnak a kényelmes, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz mellé. Egyik kiemelt partnerünkkel, a Malévval együtt most egy olyan, eddig példátlan promócióval jelentkezünk, mely iránt célcsoportunk körében nagy érdeklődésre számítunk, és ezzel együtt várjuk az ügyfélszám növekedését is." – mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország vezérigazgatója.

„A Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít törzsutasainknak, hiszen használatával a Bónusz Pontok nemcsak az utazásokkal, de a mindennapi vásárlások során is gyűjthetők. Törzsutasaink pontjaikat a Malév oneworld szövetségi tagságának köszönhetően légitársaságunk hálózatán túl a szövetség több mint 700 célállomásra közlekedő járatain is felhasználhatják és tovább gyűjthetik." – hangsúlyozta Karim Makhlouf, a Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.  

A promócióban részt vevő 22 célállomás – Amszterdam, Athén, Berlin, Dublin, Frankfurt, Genf, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Marosvásárhely, Párizs, Prága, Róma, Szaloníki, Szófia, Varsó, Velence és Zürich – közül minden ügyfél biztosan megtalálja a számára vonzó úti célt.

A Malév-Citibank hitelkártya igénylése a http://www.citibank.hu/  weboldalon egy egyszerű és gyors regisztrációval kezdeményezhető, ezt követően a Citibank munkatársai felkeresik az ügyfeleket, hogy az igényléshez kapcsolódó adminisztráció intézése is kényelmes legyen számukra. A kártyaigénylés történhet a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is, melyet a 06-40-24-84-24-es helyi tarifával hívható kékszámon érhetnek el az ügyfelek.

Jelenleg 15 ezernél is több Malév-Citibank hitelkártya-birtokos ügyfél gyűjti a hitelkártyával történő vásárlások után is járó Duna Club Törzsutas Bónusz Pontokat, mely pontok repülőjegyekre válthatók a Malév, illetve a oneworld légitársaságok hálózatán is, a szerződési feltételek szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük