2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Zene Ünnepe az U26 Clubshop-ban

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:UseFELayout/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:HU;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p style="line-height: 150%" class="MsoNormal"><span class="inline inline-left"><a href="/node/51147"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_4.thumbnail.png" border="0" width="100" height="33" /></a></span>A 2011. június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez idén a djuice U26 Clubshop is csatlakozik. A szervezők élőzenei programok mellett egy különleges, zenés könyvmegmutatóval is készülnek a muzsika és az irodalom szerelmeseinek.

logo 4.thumbnailA 2011. június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez idén a djuice U26 Clubshop is csatlakozik. A szervezők élőzenei programok mellett egy különleges, zenés könyvmegmutatóval is készülnek a muzsika és az irodalom szerelmeseinek.

logo 4.thumbnailA 2011. június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez idén a djuice U26 Clubshop is csatlakozik. A szervezők élőzenei programok mellett egy különleges, zenés könyvmegmutatóval is készülnek a muzsika és az irodalom szerelmeseinek.

A Zene Ünnepét elsőként 1982-ben rendezték meg Franciaországban. A program hatalmas sikere nyomán mára több mint száz országban rendezik meg minden évben, egy napon, június 21-én. A világméretűvé vált ünnep célja bemutatni azt a zenei sokszínűséget, legyen szó bármely műfajról, nemzetek, népcsoportok, egyének saját zenei kultúrájáról. Az esemény spontán és szabad örömzenélésre, amatőr és professzionális előadók zenei önkifejezésére nyújt lehetőséget. A számtalan budapesti helyszín között idén az U26 Clubshop is színes programokkal csatlakozik a Zene Ünnepéhez.

 

Az U26 Clubshop programja egy zenés könyvmegmutatóval indul este 19:30-kor, Mr. Fiel és Sailor zenei közreműködésével. 21 órától Voga Viki és zenekara csap a húrok közé. Viki hatéves korában kezdett zeneiskolába járni, zongorát és szolfézst tanult, de a klasszikus tanulmányok mellett mindig is kacsintgatott a könnyűzene felé. Viki és zenekara zenéjére az erőteljes, letisztult hangszerelés és az improvizatív, melodikus hangzás fúziója jellemző, zenéjükben a pop, a soul, jazz, és a rock egyaránt fellelhető. Céljuk egyszerű: elsősorban szórakoztatni szeretnének és érzéseiket megosztani az emberekkel zenéjükön keresztül, maga Viki is ezt keresi a zenében. Voga Vikit és zenekarát fél 10-től a Steal zenekar váltja, akik már visszatérő vendégként vannak jelen az U26 Clubshop színpadán. Saját számaik mellett számos feldolgozást is játszanak. Az élőzenei fellépők után In:Form pörgeti majd a lemezeket, töretlen lendülettel folytatódhat a tánc.

 

Bővebb információk a fellépőkről:

 

www.zeneunnepe.hu

http://www.facebook.com/zeneunnepe?ref=ts&sk=app_110487209038176#!/zeneunnepe?sk=info

www.steal.hu

www.vogaviki.com

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.