2024.május.18. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

14,4 Mbps letöltési sebesség és HSUPA a Pannon hálózatában

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/4643"><img class="image _original" src="/files/images/pannon_bekapcs.gif" border="0" alt="www.pannon.hu" title="www.pannon.hu" width="95" height="78" /></a><span style="width: 126px" class="caption"><strong><a href="http://www.pannon.hu/">www.pannon.hu</a> </strong></span></span>A mobil szélessáv egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, köszönhetően annak, hogy könnyen elérhető és használata is egyszerű. <br />

www.pannon.huwww.pannon.hu A mobil szélessáv egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, köszönhetően annak, hogy könnyen elérhető és használata is egyszerű.

www.pannon.huwww.pannon.hu A mobil szélessáv egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, köszönhetően annak, hogy könnyen elérhető és használata is egyszerű.

A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvő, ma már az ország 361 településen, a lakosság 65%-a számára elérhető mobil szélessávú 3G/HSDPA hálózatot igénybe vevő ügyfelek számára azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb szerepet játszik: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA képességet is.

A HSUPA használatához szükséges modemek már kaphatóak a Pannonnál. A Pannon felkészül a növekvő kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14.4 letöltési sebesség bevezetését is, ami több felhasználó kiszolgálását teszi lehetővé változatlan sebesség mellett.

A mobil szélessáv előnye, hogy segítségével csaknem bárhol, bármikor elérhető a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltés esetében.

„Ma már az előfizetők számottevő része nem csupán egyszerűen böngészésre, e-mailezésre használja mobil szélessávú előfizetését, hanem különféle adatkommunikációs célokra is. Az internet ilyen alkalmazása a világháló jellegének természetes következménye, és a Pannon a saját eszközeivel törekszik arra, hogy minél több háztartásba eljuthassanak a mobil internet, és ezáltal a világháló előnyei" – nyilatkozta a fejlesztés kapcsán Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „Célunk, hogy a következő egymillió előfizető mobil internet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz, melyhez a jelen lefedettséggel és hálózati kapacitással kiváló lehetőséget teremtünk" – tette hozzá.

A Pannon nemrégiben vezette be a korlátlan forgalmi keretet biztosító Pannon Internet Éjjel-Nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomagokat, amelyek a gyors internet megszállottjainak megfelelő kiváló ajándékul szolgálhatnak az ünnepek közeledtével.

http://www.pannon.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.