2024.március.29. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2010-ben ismét a Sharp a legjobb a Saturn – CKM Tech Awards Gálán

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/46162"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Sharp_CKM%20Tech%20Awards%202010_Sahib%20Jimoh_hq.thumbnail.jpg" border="0" alt="Sharp CKM Tech Awards 2010 -- Sahib Jimoh átveszi a díjat" title="Sharp CKM Tech Awards 2010 -- Sahib Jimoh átveszi a díjat" width="100" height="67" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Sharp CKM Tech Awards 2010 -- Sahib Jimoh átveszi a díjat</strong></span></span> <p>A Marquard Média Magyarország Kft. és a Saturn által idén ismét megrendezett Saturn - CKM Tech Awards 2010 rendezvény keretében a Sharp újabb elismerésben részesült, hiszen az olvasói szavazatok és az újságírói krémiumból delegált zsűri döntése alapján, LCD televízió kategóriában a Sharp AQUOS LC-46LE820E típusú televíziója bizonyult a legjobbnak.</p><p>

 sharp ckm tech awards 2010 -- sahib jimoh átveszi a díjatSharp CKM Tech Awards 2010 — Sahib Jimoh átveszi a díjat

A Marquard Média Magyarország Kft. és a Saturn által idén ismét megrendezett Saturn – CKM Tech Awards 2010 rendezvény keretében a Sharp újabb elismerésben részesült, hiszen az olvasói szavazatok és az újságírói krémiumból delegált zsűri döntése alapján, LCD televízió kategóriában a Sharp AQUOS LC-46LE820E típusú televíziója bizonyult a legjobbnak.

 sharp ckm tech awards 2010 -- sahib jimoh átveszi a díjatSharp CKM Tech Awards 2010 — Sahib Jimoh átveszi a díjat

A Marquard Média Magyarország Kft. és a Saturn által idén ismét megrendezett Saturn – CKM Tech Awards 2010 rendezvény keretében a Sharp újabb elismerésben részesült, hiszen az olvasói szavazatok és az újságírói krémiumból delegált zsűri döntése alapján, LCD televízió kategóriában a Sharp AQUOS LC-46LE820E típusú televíziója bizonyult a legjobbnak.

A Sharp termékei a 2010-es évben már számos hazai és nemzetközi díjban és elismerésben részesültek. A Sharp termékei idén többek közt megkapták az EISA[1] a 2010-es Év Televíziós Innovációja technológiai díját, valamint alacsony energiafogyasztásukért az E.ON Energiatakarékossági Díját[2]. Az idén másodszor megrendezésre kerülő Saturn – CKM Tech Awards 2010 Díjátadó gálán a Sharp ismét méltó kitüntetésben részesült, hiszen a számos LCD televíziót felvonultató technológiai megmérettetésben, LCD televíziók kategóriában, a szakmai zsűri szavazati alapján a Sharp AQUOS LC-46LE820E készüléke bizonyult a legjobbnak.

A CKM Tech Awards díjat a Saturn és a Marquard Média Magyarország 2009-ben hozta létre azzal a céllal, hogy kapcsolatot teremtsen a különböző technikai eszközöket használó végfelhasználók, a termékeket forgalmazó áruházláncok, illetve a gyártók között. A díj megszerzésével a CKM Tech Awards történetében sorozatban másodszor is a Sharp terméke bizonyult a legjobbnak[3].

Masaharu Suzuura a Sharp Közép- és Kelet-Európai részlegének ügyvezető igazgatója a díj kapcsán a következőket nyilatkozta: „A CKM Tech Awards 2010 díj és elismerés jól mutatja a Quattron technológia iránt mutatkozó lelkesedést és azt, hogy a Sharp jó úton jár, hiszen termékeivel válaszol a minőségtudatos vásárlók által támasztott igényekre. Örömünkre szolgál, hogy immár sorozatban másodszor, a díj történetében pedig ez idáig töretlenül ismét a Sharp terméke kapta ezt a rangos elismerést."

A Sharp AQUOS LC-46LE820E vékony, teljesen sík dizájnja lenyűgözően stílusos hatást kelt, és bármely szoba berendezéséhez jól illeszkedik. A Sharp négy színű Quattron panel technológiája, azaz a hagyományos RGB panel sárga színnel történő kiegészítése az eddiginél több szín megjelenítését teszi lehetővé, jelentősen javítva a kép részletességét, miközben energiatakarékos tévéhasználatot biztosít. A 100 Hz-es technológia javítja a sport és film jelenetek képeinek tisztaságát és elmosódás-mentességét. Médialejátszó, time shift és környezetbarát funkciók sora teszi teljessé a készülék nyújtotta szolgáltatásokat.


[1] Az EISA (European Imaging and Sound Association) egy a vezető európai szaklapok 50 szerkesztőjéből delegált zsűri által adományozott díj, amit évről-évre különböző Audio, Video, Házimozi és Fényképezőgép kategóriákban kiemelkedőnek talált termékeknek ítélnek oda. http://www.eisa-awards.org/

[2] LC32LE700E és a Sharp LC40LE810E készülékek.

[3] Sharp AQUOS LC-46DH77E LCD CKM Tech Awards 2009 győztes 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.