2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyedülálló Szigetelõ program: Nokia nappali parti az örök bulizóknak

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/4044"><img class="image thumbnail" src="/files/images/nokia_5700_zoom1.thumbnail.jpg" border="0" alt="nokia 5700" title="nokia 5700" width="100" height="89" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>nokia 5700</strong></span></span>  <p>A ZENE A KÖZÖS NYELVÜNK. Ezzel izzítja a Nokia idén a Szigetre látogató fiatalokat, és három cool helyszínen várja a bulizni vágyó mobilosokat: a Nokia Party Arénában, a Nokia Day Time Party helyszínén, és a Nokia-Smart Chill Out zónában.</p>

nokia 5700nokia 5700 

A ZENE A KÖZÖS NYELVÜNK. Ezzel izzítja a Nokia idén a Szigetre látogató fiatalokat, és három cool helyszínen várja a bulizni vágyó mobilosokat: a Nokia Party Arénában, a Nokia Day Time Party helyszínén, és a Nokia-Smart Chill Out zónában.

nokia 5700nokia 5700 

A ZENE A KÖZÖS NYELVÜNK. Ezzel izzítja a Nokia idén a Szigetre látogató fiatalokat, és három cool helyszínen várja a bulizni vágyó mobilosokat: a Nokia Party Arénában, a Nokia Day Time Party helyszínén, és a Nokia-Smart Chill Out zónában.

?Amit a Nokia Trendssel megteremtett a Nokia a zenében, azt szeretnénk folytatni idén a Szigeten is: egy különleges bulikavalkád keretében összehozni a fiatalokat." – mondta Bencze Rita, a Nokia marketing igazgatója.

Az idei Sziget egyik különlegessége, hogy a Nokia Day Time Party helyszínén nappal is játsszák a talpalávalót, azaz mindenkit várnak, aki már délután is kedvet érez a pörgéshez. Naponta délután különbözõ stílusokat felvonultató Nokia 5700 táncbemutató és Nseries divatshow lesz, ezt követõen pedig indul a nappali bulizás. Aki megérezte a Nokia pörgés feelingjét, és rácsavarodott a zenére, folytathatja a Nokia Party Arénában, ahol minden este 10-tõl hazai és nemzetközi DJ-k keverik a zenét. 

A pihenni, feltöltõdni vágyó telefonok és bulizók ideális alapozó helyszíne lesz a Nokia-Smart Chill Out Zóna, ahol 150 férõhelyes telefon töltõállomással, kényelmes babzsákokkal, kerti bútorokkal és lazító zenével várják a regenerálódni vágyó fiatalokat. 

A Nokia partik elengedhetetlen kelléke lesz a Nokia 5700 XpressMusic mobil, mellyel a zenére éhes fiatalok mindhárom helyszínen találkozhatnak. A készülék különleges, elcsavarható kialakításával, divatos színeivel, kiváló zenei funkcióival és hangzásvilágával a zeneõrültek kedvence lehet. Elcsavarható formájának köszönhetõen egyszerûen válthatunk négy üzemmód – a zenelejátszás, a 2 megapixeles kamera, a videohívás és az okostelefon funkciók – között. A Nokia 5700 XpressMusic memóriája 2 GB-os mikroSD-kártyájával bõvíthetõ, amelyen akár 1 500 dal vagy 86 órányi zene is elfér.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.