2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új cég a dokumentumkezelési piacon

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67755"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image7_105.jpg" border="0" width="224" height="82" /></a></span><em>A Cascade Zrt. leányvállalataként létrejött Converta Archiváló Kft. felhő alapú dokumentumkezelést és minőségi szkennelési szolgáltatásokat kínál megbízóinak.</em></p> <p> 

image7 105A Cascade Zrt. leányvállalataként létrejött Converta Archiváló Kft. felhő alapú dokumentumkezelést és minőségi szkennelési szolgáltatásokat kínál megbízóinak.

 

image7 105A Cascade Zrt. leányvállalataként létrejött Converta Archiváló Kft. felhő alapú dokumentumkezelést és minőségi szkennelési szolgáltatásokat kínál megbízóinak.

 

A 2012-ben több mint 1 milliárdos forgalommal bíró Cascade Informatika Zrt. most létrejött új leányvállalatának szolgáltatási portfóliójába tartozik többek között a papír alapú dokumentumok elektronikussá konvertálása, a szoftveres támogatással történő adatkinyerés, valamint a felhő alapú irattár biztosítása is. A Converta ügyvezetője a DocuScan Kft. korábbi üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatója, Nagy Csaba.

A szakember tájékoztatása szerint szolgáltatásainak kialakításakor az új vállalkozás szinergiára törekszik a már piacon lévő megoldások és a saját fejlesztései között. Ehhez olyan cégekkel kialakított partnerkapcsolatok járulnak hozzá, mint a szövegfelismerési eljárások fejlesztésében piacvezető ABBYY Software House, az archiváló szkennereket is gyártó Canon vagy a vállalati tartalomkezelő rendszert biztosító IBM.

 „Felhő alapú irattárunk nem csupán költségeket takarít meg ügyfeleinknek, hanem hatékonyabbá teszi teljes iratkezelésüket" – emeli ki Nagy Csaba. Mindemellett a Converta az elektronikus dokumentumkezelés környezetbarát hatásaira is fel kívánja hívni a figyelmet azzal, hogy minden ügyfelének nevében örökbe fogad egy fát a fővárosi ELTE Füvészkertben.

 http://converta.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.