2022.június.28. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 15 éves Siemens Gigaset feltámadt a magyar piacon

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/11861"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1.thumbnail_36.jpg" border="0" width="100" height="64" /></a></span>Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. Neve nem ismertelen a magyar piacon, az első darabok 15 éve kerültek először zsebinport révén a magyaf felhasználók kezébe. (Az Euroastra teljes telefonhálózata -ISDN+Analóg eszközök- is ezt alkalmazza, és azóta működik.)</p><p>

image1.thumbnail 36Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. Neve nem ismertelen a magyar piacon, az első darabok 15 éve kerültek először zsebinport révén a magyaf felhasználók kezébe. (Az Euroastra teljes telefonhálózata -ISDN+Analóg eszközök- is ezt alkalmazza, és azóta működik.)

image1.thumbnail 36Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. Neve nem ismertelen a magyar piacon, az első darabok 15 éve kerültek először zsebinport révén a magyaf felhasználók kezébe. (Az Euroastra teljes telefonhálózata -ISDN+Analóg eszközök- is ezt alkalmazza, és azóta működik.)

 A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra. A Siemens márkanév alatt forgalomba hozott termékek minden részletükben annak minőségi és szolgáltatásbeli színvonalát tükrözik, valamint a legmodernebb technológiát kínálják megoldásaikban. Az újjászületett Siemens Gigaset február végén Windsorban mutatkozott be a nagyvilág előtt, megújult termékei, megoldásai pedig a magyar felhasználók számára is elérhetők.

siemens gigasetFebruár végén Windsorban tartott nemzetközi konferenciát a Siemens azzal az üzenettel, hogy egy újjászületett Siemens Gigasettel találkozhatunk 2008-ban. A vállalat átgondolt, letisztult termékportfóliót kínál a fogyasztók számára, melynek fontos elemét képezik a dect telefonok, a hálózati megoldások, és egyre nagyobb teret kapnak az otthoni multimédiás megoldások, WiMAX eszközök és a kisebb vállalatok, irodák számára tervezett telekommunikációs megoldások is.

A vállalat törekszik arra, hogy a dect telefonok piacán elért vezető pozícióját más termékkategóriára is kiterjeszthesse. Nagy részt ölelnek fel portfóliójában az otthoni hálózati eszközök, melyek már draft N szabvánnyal is kaphatók, és az egyszerű telepíthetőségre, kezelhetőségre, maximális otthoni kényelemre fókuszálnak. A WiMAX termékek a vezeték nélküli hálózatok új generációját kínálják a felhasználóknak. Továbbá számos otthon és az irodában jól alkalmazható eszközt találunk a Siemens Gigaset kínálatában, mint a különböző DVB tunereket és médialejátszókat, és a teljes multimédiás rendszert alkotó megoldásokat.

A termékek kiváló minősége mellett a Siemens Gigaset számára meghatározó jellemzővé vált a környezetbarát technológia. 2007-ben a Siemens Gigaset volt az első a dect telefon gyártók közül, akinek több mint 1400 modellt számláló teljes portfóliója környezetbarát ECO technológiával készül. Az energiatakarékos technológia segítségével ugyanis akár 60%-kal csökkenthető a telefonok gyártása során felhasznált energia, és azok áramfogyasztása is. A Siemens Gigaset technológiája 2007-ben ISO 14001, környezetbarát rendszer minősítést kapott.

http://www.gigaset.siemens.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.