2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Webes fenyegetések elleni védelem a Trend Microtól Cisco ISR routerekhez

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/11864"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ctm.thumbnail.jpg" border="0" width="90" height="100" /></a></span> <p>A Trend Micro Inc., az internetes tartalombiztonsági szoftverek és szolgáltatások egyik vezető vállalata bejelentette partnerkapcsolatának kibővítését a Ciscoval, valamint internetes tartalombiztonsági szolgáltatásainak beépítését a Cisco Integrated Services Router (ISR) platformba. </p><p>

 ctm.thumbnail

A Trend Micro Inc., az internetes tartalombiztonsági szoftverek és szolgáltatások egyik vezető vállalata bejelentette partnerkapcsolatának kibővítését a Ciscoval, valamint internetes tartalombiztonsági szolgáltatásainak beépítését a Cisco Integrated Services Router (ISR) platformba.

 ctm.thumbnail

A Trend Micro Inc., az internetes tartalombiztonsági szoftverek és szolgáltatások egyik vezető vállalata bejelentette partnerkapcsolatának kibővítését a Ciscoval, valamint internetes tartalombiztonsági szolgáltatásainak beépítését a Cisco Integrated Services Router (ISR) platformba.

A Cisco IOS egyszerűen telepíthető, szolgáltatásalapú tartalomszűrő megoldása valós idejű, „in-the-cloud" internetes adatszűrésen megfelelt adatokat enged csak a Cisco ISR routereken áthaladni. Segítségével a kisvállalkozások, oktatási intézmények, fiókirodák és viszonteladók amellett, hogy költséghatékonyan védekezhetnek a webes fenyegetések ellen, megfelelő házirendeket léptethetnek életbe az internetes forgalomra vonatkozóan.

A Cisco IOS tartalomszűrés a Cisco IOS Integrated Threat Control rendszer részeként figyelemmel kíséri és szabályozza az internetes tevékenységet. Ennek keretében bizonyos weboldalak elérését letilthatja, vagy korlátozhatja. A Trend Micro kutatóhálózatának és az elemzésekkel valamint megelőzésekkel foglalkozó szerviz- és ügyfélszolgálati központjainak köszönhetően, a két vállalat magasabb szinten csökkenti a korlátlan internethasználatból származó kockázatokat. A rendszergazdák a router menedzsmentjének segítségével állíthatnak be kulcsszavas biztonsági házirendeket, vagy egy 80-nál is több kategóriát tartalmazó internet belépést korlátozó rendszer alapján dolgozhatnak, egyidőben akár több kategóriát kijelölve. Miközben a webes fenyegetések egyre nagyobb gondot jelentenek, a Trend Micro védelmi megoldása és URL-szűrő technológiája megakadályozza, hogy a felhasználók rosszindulatú, vagy nem megfelelő tartalmú weboldalakat érjenek el, és ezáltal helytelen célokra használják a vállalat erőforrásait, megsértsék a törvényi előírásokat, vagy csökkenjen a termelékenységük.

„A Trend Micro és a Cisco az elmúlt négy évben azon dolgozott, hogy olyan átfogó és rugalmas hálózati biztonsági megoldásokat alakítsanak ki, amelyek hatékonyabban védik a vállalatokat az összetett, előre nem látható, egyre nagyobb számú webes fenyegetések ellen" – mondta Punit Minocha, a Trend Micro vállalatfejlesztési osztályának vezető-helyettese. „A Trend Micro örömmel vett részt a fejlesztésben, melynek eredményeképpen nagyobb biztonságot nyújthat a Cisco ügyfelei számára.  Célunk, hogy eleget tegyünk a vállalatok biztonsággal szemben támasztott igényeinek, hogy ők is arra összpontosíthassanak, amiben a legjobbak" – tette hozzá Minocha.

„Örülünk annak, hogy kibővíthettük partnerkapcsolatunkat a Trend Microval és kifejleszthettük ezt a védelmi rendszert a Cisco ISR-ügyfelek számára" – mondta Tom Russel, a Cisco biztonságtechnikai csoportjának termékmenedzsment igazgatója. „A Trend Micro tartalomszűrési technológiájának az ISR útválasztókba való beépítésével ügyfeleink fontos védelemhez juthatnak a hálózaton belül" – tette hozzá Russel.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.