2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A D-Link és a BitTorrent együttműködése lehetővé teszi a fájlkezelést számítógép nélkül is

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14228"><img class="image thumbnail" src="/files/images/dlink_DNS-323.thumbnail.jpg" border="0" alt="dlink DNS-323" title="dlink DNS-323" width="100" height="93" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>dlink DNS-323</strong></span></span> <p>A vezető hálózati gyártó D-Link bejelentette, hogy legnépszerűbb NAS hálózati tárolójához, a DNS-323-hoz elérhető az a frissítés, melynek segítségével BitTorrent fájlokat tölthetünk le és fel számítógép nélkül.</p><p>

 dlink dns-323dlink DNS-323

A vezető hálózati gyártó D-Link bejelentette, hogy legnépszerűbb NAS hálózati tárolójához, a DNS-323-hoz elérhető az a frissítés, melynek segítségével BitTorrent fájlokat tölthetünk le és fel számítógép nélkül.

 dlink dns-323dlink DNS-323

A vezető hálózati gyártó D-Link bejelentette, hogy legnépszerűbb NAS hálózati tárolójához, a DNS-323-hoz elérhető az a frissítés, melynek segítségével BitTorrent fájlokat tölthetünk le és fel számítógép nélkül.

A D-Link DNS-323 Kétfiókos hálózati háttértárolóhoz június közepétől tölthető le a különböző médiatartalmak kiváló minőségű Interneten keresztüli továbbításának technológiai standardját kidolgozó BitTorrent, Inc. által elismert legújabb BitTorrent szoftverfejlesztő készlet (SDK), mellyel számítógép nélkül érhetők el, tárolhatók és oszthatók meg az Interneten a legkülönbözőbb multimédiás fájlok. A D-Link tároló közvetlenül az otthoni hálózathoz csatlakozik, és média hubként szolgál a BitTorrent tartalmak számára.

A BitTorrent partnereszköz-minősítő programnak köszönhetően a D-Link DNS-323 BitTorrent minősítést kapott, és a díjnyertes D-Link Wireless N 802.11n Wi-Fi routert (DIR-655) is ugyanezen minősítéssel látta el a fájlmegosztó alkalmazás fejlesztője. A felhasználók ezen termékek segítségével BitTorrent multimédiás tartalmakat kezelhetnek nagysebességű Internet kapcsolatuk segítségével.

"Felismertük azt az előnyt, melyet a BitTorrent technológia kínál világszerte felhasználók millióinak, és örömünkre szolgál, hogy ezen előnnyel láthatjuk el termékeinket is," mondta A.J. Wang, a D-Link technológiai vezetője. "Annak köszönhetően, hogy NAS eszközeink BitTorrent SDK frissítéssel, routereink pedig BitTorrent minősítéssel rendelkeznek, nagy hatékonyságú BitTorrent funkciót kínálhatunk felhasználóink számára, mellyel könnyedén kezelhetik, és férhetnek hozzá NAS eszközökön tárolt információkhoz felhasználóbarát web kezelőfelületen keresztül."

"A D-Link a BitTorrent partnereszköz-program nagyra becsült tagja, mely számos piacvezető hálózati és tároló eszközt kínál BitTorrent funkcionalitással, ennek köszönhetően képes tökéletes minőséget biztosítani a fejlett hálózati alkalmazások számára," mondta Ashwin Navin, a BitTorrent, Inc. elnöke és alapítótagja. "Partnereszköz- programunknak köszönhetően olyan BitTorrent kompatibilis platformokat támogatunk, melyek segítségével felhasználók milliói kezelhetnek online videó tartalmakat, játékokat és szoftvereket a legjobb minőségben, és élvezhetik a nagysebességű Interneten keresztüli átvitel előnyeit."

A 2007-ben alapított BitTorrent partnereszköz-program lényege, hogy számos hardver-, szoftvergyártóval és szolgáltatóval a széles körben elterjedt számítástechnikai eszközök vonalán együttműködve jövőbe mutató felhasználói előnyt hozzon létre a BitTorrent technológiáját alkalmazva. A BitTorrent SDK a BitTorrent hivatalos alkalmazás különböző eszközök számára, mely támogatja a legújabb protokollfrissítéseket, és kompatibilis minden szabványos PC klienssel. A routerek BitTorrent minősítésének célja, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosítsa a felhasználók számára anélkül, hogy router beállításaikat folyamatosan és aktívan kellene kezelniük.

A DNS-323-hoz és DIR-655-höz tartozó ingyenes frissítés már elérhető firmware letöltés formájában a D-Link vonatkozó termékoldalain a technikai támogatás alatt (http://www.dlink.hu/).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.