A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény és háttértechnikai kiállítását rendezik meg februárban a Papp László Sportarénában. Az EVENT EXPO több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény és  háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig.

 

A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény és háttértechnikai kiállítását rendezik meg februárban a Papp László Sportarénában. Az EVENT EXPO több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény és  háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig. A tavalyi nagy siker után második alkalommal rendezendő EXPO-n, a hazai kiállítók mellett, a nyugat-európai háttértechnika legújabb vívmányai is megtekinthetők lesznek.

Emeletes rendezvénysátor, vízfüggönyre vetített mozgókép, vízsugarak alkotta feliratok és még több tucatnyi újdonság, a rendezvénytechnika legaktuálisabb trendjei mutatkoznak be február 20-21-én, a Papp László Sportarénaban rendezendő II. EVENT EXPO-n. A 7000 m2-es kiállító-területen a szervezők igyekeznek felvonultatni a rendezvények teljes körű háttér-, eszköz-, és ötlettárát úgy, hogy változatos programokat kínálva teszik „élővé" a kiállítást. A Hatósági Szakmai nap tavaly megkezdett hagyományát folytatja a résztvevők kérésein alapuló idei workshop, a rendezvényekre vonatkozó jogszabályok változásairól és alkalmazásukról.

 „Ajánljuk azoknak, akik ötleteket szeretnének gyűjteni ahhoz, hogy milyen újdonságokkal, érdekességekkel lephetik meg vendégeiket, partnereiket 2009-ben, saját rendezvényeiken és ehhez egyben szeretnék látni, hol tartanak ma a rendezvények kialakításának lehetőségei." – nyilatkozta Lakos László, a rendezvény egyik szervezője, a Tranz-Org Rendezvénytechnika Kft. vezetője.

http://www.eventexpo.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük