2022.szeptember.24. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HP kiegészítette megoldás és nyomtatókínálatát, különsen a közép és kisvállatok felé orientálódva

10 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/1605"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hplogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.hp.hu" title="www.hp.hu" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.hp.hu/">www.hp.hu</a> </strong></span></span>A vállalat új kínálatával a különböző méretszegmensek vállalatai kezelhetik, védhetik és egyszerűsíthetik képalkotási és nyomtatási környezetüket, ezzel javíthatják munkafolyamataikat, csökkenthetik költségeiket és fokozhatják produktivitásukat.</p><p>

www.hp.huwww.hp.hu A vállalat új kínálatával a különböző méretszegmensek vállalatai kezelhetik, védhetik és egyszerűsíthetik képalkotási és nyomtatási környezetüket, ezzel javíthatják munkafolyamataikat, csökkenthetik költségeiket és fokozhatják produktivitásukat.

www.hp.huwww.hp.hu A vállalat új kínálatával a különböző méretszegmensek vállalatai kezelhetik, védhetik és egyszerűsíthetik képalkotási és nyomtatási környezetüket, ezzel javíthatják munkafolyamataikat, csökkenthetik költségeiket és fokozhatják produktivitásukat.

„A webtartalom és  szolgáltatások robbanásszerű terjedése, a nyomtatók hálózatra csatlakoztatása és a papíralapú munkafolyamatok továbbfejlesztése dinamizálta az üzleti nyomtatás piacát. Rendkívül fontos, hogy a vállalatok a megfelelő eszközök, infrastruktúra és szolgáltatások birtokában a maximumot tudják kihozni nyomtatási környezetükből" – jelentette ki Bill DeLacy, a HP IPG EMEA alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A HP nyomtatás és IT-üzemeltetés terén szerzett piacvezető pozíciójánál fogva kivételesen alkalmasak vagyunk rá, hogy az üzleti nyomtatás következő fejlődési szakaszának élére álljunk."

A most bemutatott új eszközökkel az ügyfelek a webhelyek tartalmát sikeresebben hasznosítva, személyre szabott üzleti dokumentumokat és szóróanyagokat hozhatnak létre:

 • A HP Smart Template Printing megoldással a felhasználók több, készre szabott sablont is elmenthetnek egyes új HP LaserJet nyomtatók memóriájába. Így egyszerűen nyomtathatnak személyre szabott fejléces papírokat, számlákat, képeslapokat és más üzleti illetve marketing-szóróanyagokat, és megtakaríthatják az előnyomott papírok és szóróanyagok készítéséhez szükséges időt és pénzt. A HP Smart Template Printing garantálja a cég vállalati arculatának való megfelelést. Az e technológiát alkalmazó rendszerek használata nem bonyolultabb, mint azoké a hagyományos nyomtatóké, amelyeknél a felhasználó előnyomott papírt helyez a bemeneti papírtálcába.
 • A HP Smart Web Printinggel a KKV-ügyfelek hatékonyabban kivághatják kinyomtathatják, tárolhatják és újrahasznosíthatják az internetről származó információkat. A legújabb HP nyomtatók csomagjában szállított és a HP webhelyéről (www.hp.com/go/smartwebprinting) is letölthető, könnyen kezelhető szoftverrel könnyű kiválasztani és kijelölni a weben a keresett anyagot, majd a felesleges reklámok, szövegek és képek kivágása után későbbi felhasználásra elmenteni az információkat.

A kibővített portfólió a környezet üzemeltetését, védelmét és egyszerűsítését támogatja .

A HP négy lépésből álló módszerével az ügyfelek javíthatják a képalkotási-nyomtatási infrastruktúra és munkafolyamatok hatékonyságát.

Ezt segíti az alábbi négy felmérő szolgáltatás:

 • A HP Industry Benchmark Assessment szolgáltatás értékeli a szervezet dokumentumkészítési környezetének műszaki állapotát, és lehetővé teszi a cég tervezett új képalkotási-nyomtatási környezetének összehasonlítását a releváns ágazati benchmarkokkal.
 • A HP Optimisation Assessment szakértő tanácsadással szolgál arra nézve, miként alakíthatja ki, kontrollálhatja és kezelheti a szervezet dokumentumkészítési környezetét. Javaslatokat tesz a jövőbeni géppark megtervezésére és a hosszabb távú stratégiák kidolgozására.
 • A HP Managed Environment Assessment méri a nyomtatás üzleti működésre gyakorolt hatását, és holisztikus, pontos képet ad a HP menedzselt nyomtatási szolgáltatásaitól várható potenciális megtakarításról és javulásról.

•    A HP Workflow Discovery testreszabott munkafolyamat-elemzéssel segít ésszerűsíteni és továbbfejleszteni az üzleti folyamatokat.

A HP szintén most bemutatott HP Access Control Printing megoldásai enyhítik a működési és megfelelési kockázatot, megelőzik a visszaéléseket, védik az adatokat és javítják az adatkezelés hatékonyságát.

 • A HP Access Control Secure Printing Solution hitelesítési, engedélyezési és auditálási képességekkel fokozza a nyomtatás biztonságát. Eszköz, felhasználó, projekt, szervezeti egység vagy költséghely szerint nyomon követi a használatot és előrejelzi a várható jövőbeni nyomtatási szükségleteket.
 • A HP Access Control Secure Pull Printing Solution csökkenti a biztonsági és megfelelési kockázatot, mérsékli a papírpazarlást. A dokumentumok illetéktelen kezekbe jutásának megakadályozása érdekében titkosítja a nyomtatási feladatokat, elmenti és mindaddig visszatartja őket, amíg a felhasználó készen nem áll a nyomtatásra.

•    A HP Access Control Job Accounting Solution eszköz, felhasználó, szervezeti egység és költséghely szerint, részletesen nyomon követi a nyomtatási, szkennelési, másolási és e-mail forgalmat. A megoldás támogatja a nyomtatási feladatok kezelését, valamint az előrejelzés-készítést, a belső számlázást és költségtérítést.

A HP új akkreditációs, képesítési és tesztprogramot (HP Solutions Business Partner Accreditation, Certification and Test Program) dolgozott ki megoldáspartnerei számára. Az ACT az ágazat első komplett, a HP neve által fémjelzett partnerprogramja, amely növeli az ügyfelek bizalmát, javítja a megoldások piaci skálázhatóságát, erősíti a HP megoldásainak szakmai környezetét, továbbá csökkenti a HP-nál és partnereinél jelentkező támogatási költségeket.

Az ACT programmal a HP gondoskodik róla, hogy a fejlesztőket szigorú kritériumok szerint előképesítsék, és minden alkalmazásnál szigorú teszteléssel ellenőrizzék a HP és a partnerek eszközei felé fennálló kompatibilitást.

A programban részt vevő partnerek egységesen magas színvonalon tudják szállítani a HP szoftverfejlesztő csomagjaival (SDK) fejlesztett és a cég nyílt bővítési platformjára (HP Open Extensibility Platform) épülő speciális megoldásokat.

A programban eddig tíz partner szerzett akkreditációt: Assentis, Capella Technologies, Captaris, Equitrac, Jetmobile, Kofax, MPI, Omtool, ReadSoft, Pharos Systems. Az akkreditált partnerek speciális megoldásainak minősítése jelenleg zajlik.

Az új szolgáltatások, partnerek és szoftverek támogatásához a HP új üzleti felhasználásra szánt termékportfólióval lépett piacra:

 • A HP Color LaserJet CP1215: a HP legalacsonyabb árú színes lézernyomtatója minden eddiginél megfizethetőbbé teszi az otthoni irodák és a fejlődő kisvállalkozások számára a kiváló minőségű színes nyomtatást. A nagy sebesség és a LaserJetekre jellemző megbízhatóság ennél a modellnél elegáns, helytakarékos kialakítással párosul. A nyomtató alapára 54.990 forint (1).
 • HP Color LaserJet CP1515n: A gyors és megfizethető színes asztali nyomtatót kereső egyéni felhasználók és kisméretű irodában dolgozó munkacsoportok számára tervezett, könnyen kezelhető és megbízható modell rendkívüli színintenzitású, magas fényű, fotóminőségű képeket és éles szöveget nyomtat, így akár professzionális marketinganyagok készítésére is alkalmas. A CP1515n a továbbfejlesztett HP ColorSphere festékporral dolgozik és támogatja a HP ImageREt 3600 technológiát. Alapára 69.990 forint(1).
 • HP Color LaserJet CM1312 MFP sorozat: A HP legkedvezőbb árú színes többfunkciós lézereszköze, amely egy gépen belül nyújt nyomtatási, másolási, szkennelési és faxképességeket. A továbbfejlesztett HP ColorSphere festékport használó, megbízható, könnyen kezelhető MFP nyomdai minőségű dokumetumokat készít – széles színpalettával, magas fénnyel és továbbfejlesztett fotófelbontással – a mikro- és kisvállalkozások számára. Áráról júniusban adunk tájékoztatást.
 • HP LaserJet M1319f MFP: A HP legkedvezőbb árú fekete-fehér többfunkciós lézernyomtatója (MFP), amely a kiváló minőségű lézernyomtatás mellett a hatékony másolást, szkennelést és faxolást is támogatja. Kompakt kialakítású rendszer, amelyhez telefonhívások bonyolítására alkalmas beépített kézibeszélő is tartozik. Ezzel a könnyen kezelhető, megbízható MFP-vel a mikro- és kisvállalatok javíthatják produktivitásukat és maximálisan kihasználhatják az íróasztalon rendelkezésükre álló munkafelületet. A készülék alapára 79.990 forint.
 • HP LaserJet P4014 nyomtatósorozat: A KKV-környezetek 5-10 felhasználós munkacsoportjainak szükségleteire készült, testreszabható HP LaserJet P4014 sorozat megfizethető áron nyújt csúcsproduktivitást. A 43 oldal/perc sebességgel dolgozó nyomtató készenléti üzemmódból éledve 8,5 másodpercen belül kiadja az első oldalt az Instant-on technológiának köszönhetően. Megbízható, könnyen kezelhető rendszer, amely időt takarít meg és fokozza a teljesítményt.
 • A HP új alacsony olvadáspontú (low-melt) festékpor-technológiája minden egyes nyomatnál optimális teljesítményt garantál. A sorozat nyomtatóinak alapára 160.000 forint.
 • HP LaserJet P4015 nyomtatósorozat: Nagy teljesítményű eszköz a biztonságos és produktív nyomtatási infrastruktúrát igénylő menedzselt nagyvállalati és KKV-környezetek 10-20 fős munkacsoportjai számára. Folyamatos nyomtatási sebessége 50 oldal/perc, készenléti üzemmódból éledve 8,5 másodpercen belül kibocsátja az első oldalt az Instant-on technológiával, és a kétoldalas nyomtatást is támogatja. Kedvező ár-érték arányú nyomtató, amely javítja a dolgozói produktivitást. Alapára 260.000 forint.
 • HP LaserJet P4510 nyomtatósorozat: A HP leggyorsabb egyfunkciós fekete-fehér lézernyomtatója: maximális sebessége 60 oldal/perc, készenléti üzemmódból éledve 8,5 másodpercen belül kiadja az első oldalt az Instant-on technológiával. Ideális megoldás a gyors és biztonságos, kiváló minőségű fekete-fehér lézernyomtatót kereső menedzselt nagyvállalati és KKV-környezetek 15-25 fős munkacsoportjai számára. Sokféle testreszabási opciót kínál. Alapára 360.000 forint.
 • HP Color LaserJet CP6015 nyomtatósorozat: A HP legnagyobb teljesítményű, legproduktívabb és leggazdaságosabb színes lézernyomtatósorozata, amely 41 oldal/perc maximális folyamatos nyomtatási sebességgel dolgozik, kevesebb mint 11 másodperc alatt elkészül az első oldallal, és a felhasználói produktivitás növelése érdekében a kétoldalas nyomtatást is támogatja. Az akár kifutó A3-as méretre és banner nyomtatásra is képes nyomtató kivételes minőségű színes szóróanyagokat készít a továbbfejlesztett ColorSphere festékporral. Alapára 1.000.000 forint.
 • HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP sorozat: A HP kategóriavezető színes lézer MFP-je gazdag funkcionalitású csomaggal maximálja az irodai munkacsoportok produktivátását. Támogatja az A3-as nyomtatást, fejlett utómunkálati és biztonsági opciókat kínál, és a HP Easy Control kezelőpanelről üzemeltethető. Alapára 2.000.000 forint.
 • HP LaserJet M9040/9050 MFP sorozat: A közép- és nagyvállalatok komoly követelményeket támasztó 30-50 fős munkacsoportjai számára tervezett MFP-k gazdaságos nagy volumenű nyomtatással, másolással, digitális kézbesítéssel, valamint automatikus kétoldalas és A3-as nyomtatási képességekkel javítják az üzleti folyamatok hatékonyságát. Alapár 3.100.000 forint.

A HP a fentieken túl a HP Scanjet N9120 síkágyas dokumentumszkennerrel bővíti dokumentumkezelési portfólióját. A HP első A3-as, nagyvállalati felhasználásra szánt részlegszintű szkennerének maximális sebessége 50 oldal illetve 100 kép/perc. A gép sokoldalú papírkezelési jellemzőket kínál és automatikus dokumentumadagolóval is rendelkezik. Az ISIS® és TWAIN meghajtóprogramokkal szállított HP Scanjet N9120 egyszerűen beilleszthető a dokumentumkezelő rendszereket is tartalmazó környezetbe. Alapára 840.000 forint.

A HP lezárta az Exstream Software felvásárlását
A HP nemrég zárta le az Exstream Software LLC felvásárlását. Az Exstream szoftvermegoldásai ésszerűsítik a személyre szabott dokumentumok és más kommunikációs anyagok készítését és továbbítását. Az akvizíció révén a HP segíteni tud ügyfeleinek tökéletesen testre szabott formában megtervezni, kezelni, és több csatornán keresztül (nyomtatásban és online) publikálni tartalmaikat

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.