2022.július.02. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A MAGYAR FESZTIVÁLOK BORA — „Pincemester bora” pályázat

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52174"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tokaji%20cimke%20001.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>A Tokaj Kereskedőház Zrt. jól tudja, hogy a híres tokaji nedűket inkább a középkorú vagy az idősebb korosztály ismeri és kedveli, mint az ünnepek exkluzív borát. Teljes megújulás, szerkezetátalakítás után most a fiatal felnőttek felé nyit egy gondosan kiválasztott termékkel, a Tokaji Furminttal, amit már korábban, mint a Magyar Fesztiválok Borát hirdetett meg.

tokaji%20cimke%20001.thumbnailA Tokaj Kereskedőház Zrt. jól tudja, hogy a híres tokaji nedűket inkább a középkorú vagy az idősebb korosztály ismeri és kedveli, mint az ünnepek exkluzív borát. Teljes megújulás, szerkezetátalakítás után most a fiatal felnőttek felé nyit egy gondosan kiválasztott termékkel, a Tokaji Furminttal, amit már korábban, mint a Magyar Fesztiválok Borát hirdetett meg.

tokaji%20cimke%20001.thumbnailA Tokaj Kereskedőház Zrt. jól tudja, hogy a híres tokaji nedűket inkább a középkorú vagy az idősebb korosztály ismeri és kedveli, mint az ünnepek exkluzív borát. Teljes megújulás, szerkezetátalakítás után most a fiatal felnőttek felé nyit egy gondosan kiválasztott termékkel, a Tokaji Furminttal, amit már korábban, mint a Magyar Fesztiválok Borát hirdetett meg.

A fiatalok megcélzása érdekében grafikai pályázatott tett közzé címketervezésre a hazai kreatív szakma számára a „Pincemester Bora" címmel. Nemzetközi színtéren is az aszú a legismertebb, pedig kellene egy friss, üde és megfizethető árut vonzó címkével reklámozni az ifjabb korosztály számára is.

a pályaművekA pályaművek

 

A pályázat kiírásakor egyetemi és főiskolai diákokat kért fel egy borkóstolás keretében. A sikerre jellemző, hogy 60 grafikus művész 100 pályaművet küldött be. A közönség először a Facebookon szavazhatott a bemutatott legjobb címkékre. Erre összesen 2200 „lájk" érkezett. A közösségi portál látogatóinak Tóth Lejla pályaműve tetszett a legjobban. Az ő jutalma 4 db Hegyalja-fesztivál bérlet és 24 palack Pincemester Bora lett a limitált szériából. A továbbiakban 98 alkotás került a zsűri elé. A zsűri tagjai voltak: Wiszkidenszky András, a MALÉV marketing igazgatója, a Superbrands-díj alapítója; Langsteiner Marianne, Illés Tamás, a Tokaj Kereskedőház Zrt. marketing igazgatója; Kovács Dániel, a hvg.hu főszerkesztője és Fűszeres Eszter gasztro-blogger. A zsűri 10 munkát talált a legérdekesebbnek. A szakmai nyertes végül Novotny Dóra lett „Fesztiválhangulat" című hangulatos, ötletes, humoros munkájával. A különdíjat Hajnal Balázsnak ítélték oda, aki a divatos energiaitalokhoz hasonló címkét tervezett. A díjazottak a pénzjutalmon kívül fesztiválbelépőket és 30 palack Pincemester Borát vihették haza.

a díjnyertes és a különdíjas címkeA díjnyertes és a különdíjas címke

 

Illés Tamás kiemelte a bemutatón, hogy a bor nemzeti identitásunk része, életérzés, hazai kincs. A száraz furmint pedig a legtöbb étel alkalmas kísérője akár fröccsnek is. Világhírét most igyekszik visszaszerezni az új arculattal és az új címkével. A beérkezett műveket – palackokra ragasztva – a nagyközönség is láthatja majd egy kiállítás keretében, sőt on-line szemlével is.

DOBI ILDIKÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.