2023.január.28. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Magyar Televízió az év médiatámogatója – Közel félszáz esemény televíziós szponzora volt idén a köztévé

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/8846"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mtvzrt.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.mtvzrt.hu" title="www.mtvzrt.hu" width="100" height="31" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.mtvzrt.hu/">www.mtvzrt.hu</a> </strong></span></span><p>A Magyar Fesztivál Szövetség (MFSZ) által alapított díjat a tagszervezetek ajánlása alapján ítélték oda. A fesztiválszervezők szerint 2008-ban a Magyar Televízió tette a legtöbbet a hazai turisztikai és  kulturális események népszerűsítéséért.<strong> </strong></p><p>

 www.mtvzrt.huwww.mtvzrt.hu

A Magyar Fesztivál Szövetség (MFSZ) által alapított díjat a tagszervezetek ajánlása alapján ítélték oda. A fesztiválszervezők szerint 2008-ban a Magyar Televízió tette a legtöbbet a hazai turisztikai és  kulturális események népszerűsítéséért.

 www.mtvzrt.huwww.mtvzrt.hu

A Magyar Fesztivál Szövetség (MFSZ) által alapított díjat a tagszervezetek ajánlása alapján ítélték oda. A fesztiválszervezők szerint 2008-ban a Magyar Televízió tette a legtöbbet a hazai turisztikai és  kulturális események népszerűsítéséért.

Öt kategóriában adott át elismerő okleveleket a Magyar Fesztivál Szövetség mai, pécsi közgyűlésén. A tagszervezetek szerint a hazai turisztikai és kulturális események bemutatásában a közszolgálati televízió vállalja a legaktívabb szerepet, ezért az Év Médiatámogatója díjat első alkalommal az MTV vehette át.

„Természetes, hogy a közszolgálati műsorok beszámolnak a kulturális sokszínűséget megőrző és az aktív kikapcsolódásra csábító fesztiválokról és programokról. Támogatási elveinket pedig úgy alakítottuk ki, hogy a legfontosabb, turisztikai vagy kulturális szempontból kiemelkedő rendezvényeket kedvezményes áron értékesített reklámszpotokkal vagy társadalmi célú hirdetésekkel segíthessük" – mondta Schatz Péter, az MTV üzleti és termékfejlesztési igazgatója.

Ebben az évben a Magyar Televízió közel félszáz, rangos hazai esemény mellé állt oda televíziós szponzorként. Huszonhét fesztivál és tizenöt komoly-, illetve könnyűzenei koncert sikeres megvalósulását segítette. Folyamatosan felhívta a nézők figyelmét a nemzetközileg is elismert magyar kulturális intézmények programjaira, valamint az egészséges életmódot és a sportot népszerűsítő rendezvényekre.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.