2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

a mobilfizetés jelen@ és jövőj@ a III. Magyarországi Mobil Konfrencián

1 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/6479"><img class="image _original" src="/files/images/mobilkonf_0.jpg" border="0" alt="www.mobilkonferencia.hu" title="www.mobilkonferencia.hu" width="104" height="102" /></a><span style="width: 102px" class="caption"><strong><a href="http://www.mobilkonferencia.hu/">www.mobilkonferencia.hu</a> </strong></span></span>Idén április 22.-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Mobil Konferencia, amelyen kiderül vajon hova fejlődik a mobiltelefonos fizetés - mit hoz a jövő?</p><p>

 www.mobilkonferencia.huwww.mobilkonferencia.hu Idén április 22.-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Mobil Konferencia, amelyen kiderül vajon hova fejlődik a mobiltelefonos fizetés – mit hoz a jövő?

 www.mobilkonferencia.huwww.mobilkonferencia.hu Idén április 22.-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Mobil Konferencia, amelyen kiderül vajon hova fejlődik a mobiltelefonos fizetés – mit hoz a jövő?

A Európai Konferencia Központban (EUCC) tartott rendezvény témája a kéz(b)en fekvő fizetési megoldás, azaz a mobilfizetés lesz. Napjainkban már mobilon keresztül vásárolható játék, csengőhang, autópálya matrica vagy akár lottószelvény is. Jelenleg számos hazai és külföldi vállalat dolgozik már különböző fizetési megoldásokon, azonban a mai napig nincs egy széles körűen elfogadott, vagy akár univerzális mobilfizetési rendszer, amely ugyanúgy alkalmazható lenne a közértben, moziban vagy akár egy kofánál a piacon.

A mobilfizetés izgalmas, aktuális kérdéseit elemző előadásokon vitatják meg a rendezvény előadói. Mobil-, pénzügyi- és jogi szakemberek világítanak rá a mobilfizetésben rejlő lehetőségekre és veszélyekre, keresik az egyes megoldások előnyeit és hátrányait, valamint bemutatják a mobilfizetés iparág fejlődési erővonalait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.