2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Nyárfalók díjkiosztójának összefoglalója kicsit megkésve, de törve nem

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43472"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nyar1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="77" /></a></span> <p>Fesztiválhangulat várta a Nyárfalókat az U26 djuice clubshopban, fergeteges és igazán őrült hangulatban telt a díjkiosztó. A Nyárfalók két hónapos tombolása véget ért, az IV csapata kapta a csekket, melyen 3 000 000 Ft szerepelt, és Biró Balázs a djuice vezetője személyesen írta alá a helyszínen.</p><p>

 nyar1.thumbnail

Fesztiválhangulat várta a Nyárfalókat az U26 djuice clubshopban, fergeteges és igazán őrült hangulatban telt a díjkiosztó. A Nyárfalók két hónapos tombolása véget ért, az IV csapata kapta a csekket, melyen 3 000 000 Ft szerepelt, és Biró Balázs a djuice vezetője személyesen írta alá a helyszínen.

 nyar1.thumbnail

Fesztiválhangulat várta a Nyárfalókat az U26 djuice clubshopban, fergeteges és igazán őrült hangulatban telt a díjkiosztó. A Nyárfalók két hónapos tombolása véget ért, az IV csapata kapta a csekket, melyen 3 000 000 Ft szerepelt, és Biró Balázs a djuice vezetője személyesen írta alá a helyszínen.

nyar2.thumbnail4, egyenként 4 főből álló csapatot indított útjára a djuice 2010. június 30-án, akik fesztiválról fesztiválra jártak, feladatokat oldottak meg, buliztak, miközben blogon és a facebook-on örökítették meg mindennapjaikat. A Nyárfalók kalandjairól az MTV is beszámolt folyamatosan. A feladatokat a blogok olvasóitól, illetve az MTV közönségétől kapták a csapatot, összesen 531 feladatot küldtek be a követők. A fesztiválozók hetente annak függvényében kaptak zsebpénzt, hogy melyikük kapta a legtöbb like-ot. A legnépszerűbb csapat 150 000 forinttal gazdagabban vághatott neki a következő hétnek. A főnyereményt az a csapat vihette el, aki a nyár végére a legtöbb támogatót állította maga mellé. A csapatok a nyár folyamán összesen 163 feladatot oldottak meg. A feladatokra adott like-ok száma 90.976, a hab a tortán pedig, hogy minden várakozáson felüli, 117.796 az összes posztra leadott like-ok száma. A legnépszerűbb videó 41.962 megtekintéssel büszkélkedhet.

nyar3.thumbnail4816 kitartó támogató, 4 mindenre elszánt őrült fiatal, 107 izgalmas blogposzt, 85 utánozhatatlan feladatmegoldás és 75 népszerű videó. Ez volt a termése a 2010-es Nyárfalók program győztes csapatának, az IV-nek. Ahhoz, hogy ők legyenek a legnépszerűbbek, többek között Shakespeare szonettet rappeltek, fejen állva reggeliztek és koncert alatt homokvárat építettek, boxeralsóból fizettek, vadidegeneket masszíroztak, és részegekkel énekeltettétek el a Boci boci tarkát. Annyira vágytak a győzelem után, hogy a djuice csapatának is megmutatták elszántságukat, sátrat vertek az iroda közepén és felragasztották magukat az U26 djuice clubshop kirakatára.

Tündi, Zita, MCS és Laca izgatottan és felvillanyozva várták, hogy a negyedik helyezett NBT, harmadik helyezett Instantkáosz és második helyezett Pontbandélben csapat után végre őket szólítsák a színpadra. De nem csak az ő, hanem a többi Nyárfaló lelkesedése és jókedve sem ismert határt a díjkiosztó alatt.

Aki kis bepillantást nyerne a díjkiosztó hangulatába: http://www.youtube.com/watch?v=87AvInmFGsw

A nyár elején kiválasztott arcok mindegyike igazi egyéniség volt és semmi mást nem akartak, mint részt venni az összes lehetséges fesztiválon, méghozzá teljesen ingyen. Így eljutottak a legrégebbi múltra visszatekintő, szigorúan magyar fellépőket felsorakoztató EFOTT-ra, a minden évben esős, de annál családiasabb VOLT fesztiválra, a világhírű Szigetre, a magyar tenger előnyeit tökéletesen kiaknázó siófoki Coke Club-ra, vagy a Balaton felvidéken kis falvak közt megbúvó Művészetek Völgyébe. 

A díjkiosztó további része az emlékek felidézésével telt és a fokozódó hangulatot az Irie Maffia dj szettje emelte elérhetetlen magasságokba. A djuice csapata együtt bulizott hajnalig a Nyárfalókkal és rajongóikkal. Biró Balázs pedig csak így búcsúzott: „Ti mind betegek vagytok, de szuper csapat jött össze. Nagyon örülünk, hogy ezt veletek megcsinálhattuk. Jövőre is lesz nyár, méghozzá nem is akármilyen…"

A csapatok beküldték a számukra legkedvesebb felvételt, amit bárki megtekinthet a djuice facebook oldalán, www.facebook.com/djuice.hungary, vagy a http://apps.facebook.com/nyarfalokszavazas címen.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.