Az EPT Bécs az idei év egyik legrangosabb és legizgalmasabb élő pókerversenye lesz. A verseny 2010. október 26. és 31. között fut majd.

 

Az EPT Bécs az idei év egyik legrangosabb és legizgalmasabb élő pókerversenye lesz. A verseny 2010. október 26. és 31. között fut majd.

A PokerStars a bécsi versennyel kapcsolatban elindította online selejtező versenyeit is, hiszen Ausztria fővárosa a kelet-közép-európai régió pókeresei számára is nagyon könnyen megközelíthető. Szeptember 6. és október 14. között naponta 19:00-kor indulnak az ingyenes és készpénzes selejtezők. A versenyeken kizárólag kelet-európai (magyar, lengyel, cseh, szlovák, román, bolgár és a volt jugoszláv államok) játékosok vehetnek részt, így a jelentkezőknek még nagyobb az esélyük a $9.300-os díjcsomag megszerzésére, mely tartalmazza a főverseny nevezési díját, a szállást és $900 költőpénzt. A versenyeket a PokerStars lobbyban találják az érdeklődők, ha rákattintanak a Verseny, majd a Helyi fülre.

Az EPT bécsi állomásának 5.300 eurós főeseményén félmillió eurós nyereményt garantálnak. A versenyt a reneszánsz stílusú Concord Card Casino-ban rendezik meg a Kursalon palotában a városi park szívében. Érdemes tehát jelentkezni a selejtezőkre, és ingyen kijutni a versenyre.

http://www.pokerstars.hu/poker/promotions/road-to-vienna/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük