2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pókerversenyt Bécsbe is!

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/43476"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/IranyBecs.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="55" /></a></span>  <p>Az <strong>EPT Bécs</strong> az idei év egyik legrangosabb és legizgalmasabb élő pókerversenye lesz. A verseny 2010. október 26. és 31. között fut majd.</p><p>

iranybecs.thumbnail 

Az EPT Bécs az idei év egyik legrangosabb és legizgalmasabb élő pókerversenye lesz. A verseny 2010. október 26. és 31. között fut majd.

iranybecs.thumbnail 

Az EPT Bécs az idei év egyik legrangosabb és legizgalmasabb élő pókerversenye lesz. A verseny 2010. október 26. és 31. között fut majd.

A PokerStars a bécsi versennyel kapcsolatban elindította online selejtező versenyeit is, hiszen Ausztria fővárosa a kelet-közép-európai régió pókeresei számára is nagyon könnyen megközelíthető. Szeptember 6. és október 14. között naponta 19:00-kor indulnak az ingyenes és készpénzes selejtezők. A versenyeken kizárólag kelet-európai (magyar, lengyel, cseh, szlovák, román, bolgár és a volt jugoszláv államok) játékosok vehetnek részt, így a jelentkezőknek még nagyobb az esélyük a $9.300-os díjcsomag megszerzésére, mely tartalmazza a főverseny nevezési díját, a szállást és $900 költőpénzt. A versenyeket a PokerStars lobbyban találják az érdeklődők, ha rákattintanak a Verseny, majd a Helyi fülre.

Az EPT bécsi állomásának 5.300 eurós főeseményén félmillió eurós nyereményt garantálnak. A versenyt a reneszánsz stílusú Concord Card Casino-ban rendezik meg a Kursalon palotában a városi park szívében. Érdemes tehát jelentkezni a selejtezőkre, és ingyen kijutni a versenyre.

http://www.pokerstars.hu/poker/promotions/road-to-vienna/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.