2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Ricoh továbbfejleszti Japán Technológiai Központját

2 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/12536"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Ricoh%20logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="25" /></a></span>A Ricoh Company, 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását. <p>

 A Ricoh Company, 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását.

 A Ricoh Company, 24 billió jenes befektetéssel, új épülettel bővíti Japánban működő Technológiai Központját. Az új létesítmény a meglévőkön túl számos új részleg befogadását teszi lehetővé, valamint növeli a Ricoh fejlesztési kapacitását.

Az Ebina Cityben található Ricoh Technológiai Központban 2008 augusztusában kezdődik az építkezés, a 23 emeletes, 57.000 m2-es létesítmény a tervek szerint 2010 augusztusára készül el. A Ricoh Technológiai Központja jelenleg 3000 munkatársat foglalkoztat, a bővítést követően a vállalat 5000-re növeli majd dolgozói számát.

A 2005 augusztusában alapított Ricoh Technológiai Központ a társaság fő fejlesztési bázisa. A központ létrejötte a korábban több különböző helyszínen működő Másoló és Nyomtató Fejlesztő Divízió, valamint a Gyártási Technológia Részleg összevonását tette lehetővé.

A Központ elsősorban a csúcstechnológiát ötvöző színes termékek alapvető technológiáinak fejlesztése, design-ja, termékértékelése és gyártási technológiái mellett kötelezte el magát.

A bővítésnek köszönhetően a Technológiai Központ helyet ad majd a Szoftverfejlesztési-, a Tintasugaras Technológia- és az Alkatrész-fejlesztési Részlegeket is, mely tovább tökéletesíti a vállalat rugalmas integrált ágazati fejlesztési struktúráját.

A Ricoh Technológiai Központjának bővítése révén a Ricoh Global továbbra is olyan termékeket kínál majd vásárlói számára, melyek teljes mértékben képviselik a vállalat fő értékeit: a „leegyszerűsített tudás megtestesítését", a „megfelelő megoldások létrehozását" és a „környezettel való összhangot".

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük