2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A T-Mobile Kapcsolat koncert -megközelítés, közlekedés, lezárások: hasznos információk

5 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/3098"><img class="image thumbnail" src="/files/images/terkep2.thumbnail.jpg" border="0" alt="A lezárások és a megközelítés" title="A lezárások és a megközelítés" width="100" height="68" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A lezárások és a megközelítés</strong></span></span> <p>A Kapcsolat napján, azaz 06. 30-án a T-Mobile ismét százezreket vár az '56-osok terére (Egykor ezt Felvonulási tér néven ismerték). Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülõ T-Mobile Kapcsolat koncert idei sztárvendége Bryan Adams lesz, és világsztárt megelõzõen színpadra lép Rúzsa Magdi. </p><p> 

  a lezárások és a megközelítésA lezárások és a megközelítés

A Kapcsolat napján, azaz 06. 30-án a T-Mobile ismét százezreket vár az '56-osok terére (Egykor ezt Felvonulási tér néven ismerték). Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülõ T-Mobile Kapcsolat koncert idei sztárvendége Bryan Adams lesz, és világsztárt megelõzõen színpadra lép Rúzsa Magdi.

 

  a lezárások és a megközelítésA lezárások és a megközelítés

A Kapcsolat napján, azaz 06. 30-án a T-Mobile ismét százezreket vár az '56-osok terére (Egykor ezt Felvonulási tér néven ismerték). Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülõ T-Mobile Kapcsolat koncert idei sztárvendége Bryan Adams lesz, és világsztárt megelõzõen színpadra lép Rúzsa Magdi.

 

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a fõtámogató Sony Ericsson, valamint az MKB Bank, a Volkswagen, a Danubius Rádió, a Pesti Est, a Metro és a TV2 jóvoltából az év egyik legnagyobb zenei eseménye az eddigiekhez hasonlóan idén is ingyenes.

A T-Mobile Kapcsolat koncert június 30-án, szombaton várhatóan 18-tól 23 óráig tart, Bryan Adams pedig várhatóan 20.30 óra körül kezd majd. A színpad az '56-osok terén (volt Felvonulási tér), a Városligeti fasor magasságában épül fel, és a Hõsök tere-Mûcsarnok felõl lesz látható. A hangszórók és kivetítõállások egészen a Szépmûvészeti múzeumig helyezkednek el. A koncert helyszíne az idei évben az Andrássy út-Hõsök tere felõl a Dózsa György úton közelíthetõ meg egyszerûbben, ezért a szervezõ T-Mobile elsõsorban ezt az útvonalat javasolja.

A koncert helyszíne kizárólag tömegközlekedési eszközökkel és gyalogosan közelíthetõ meg, és minden érdeklõdõ számára fontos információ, hogy a terézvárosi oldalon a Délibáb utca, a Benczúr utca és a Városligeti fasor Bajza utca és Dózsa György út közötti szakasza a gyalogos forgalom elõl le lesz zárva. Szintén nem járható majd a Dózsa György út a Keleti pályaudvar felõl a Damjanich utca és a Városligeti fasor magasságában. Gyalogosan érdemes a Damjanich utca Városligeti fasor-Bajza utca-Andrássy út-Hõsök tere útvonalat választani. A Városliget irányából elindulva a Dvorzsák Sétányról a Damjanich utca magasságában érdemes letérni, és az Olof Palme sétányon keresztül megközelíteni a Hõsök terét, ahonnan már közel lesz a színpad elõtti nézõtér. A Hungária körút, az Ajtósi Dührer sor, és a Vajdahunyad vára felõl a Városligeten keresztül az Olof Palme sétányon és a Kós Károly sétányon át érhetõ el gyalogosan a Hõsök tere (lásd térkép).

A rendezvény környékén a gépkocsiforgalom jelentõs korlátozására, és a forgalom elterelésére, illetve megállási tilalomra kell számítani, ezért gépkocsival érdemes a helyszíntõl távolabb parkolni. A könnyebb eligazodást természetesen tájékoztató táblák segítik.

Változások lesznek a koncert helyszínét érintõ, vagy annak megközelítésében szerepet játszó tömegközlekedésben is. A 75-ös, 79-es jelzésû trolibuszok, valamint a 4-es, 30-as és 20gy jelzésû autóbuszok a rendezvény ideje alatt a megszokottól eltérõ útvonalon közlekednek. A kisföldalatti a koncertre tekintettel sûrûbben jár, és az üzemidõ is hosszabb lesz, a szerelvények 1-jén 00:30-ig közlekednek. Az 1-es és a 6-os jelzésû villamosok is tovább, 1-jén 00:30-ig járnak majd. A kisföldalatti június 30-án 17:30 órától nem áll meg a Hõsök terén, és a megállót lezárják, ezért a koncertre érkezõknek ettõl az idõponttól a Bajza utcánál vagy a Széchenyi fürdõnél érdemes leszállniuk.

A több százezer jelenlévõre tekintettel a rendezvény helyszínén a rendezõk mindent megtesznek a biztonságért, és arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak másokra. A koncert helyszínén tilos szúró-, vágó vagy egyéb, sérülést okozó eszközöket, fegyvereket tartani, és nem vihetõ esernyõ sem, helyette esõkabát használata javasolt.

Azok a T-Mobile-osok, akik a koncerten nem tudnak személyesen jelen lenni, arra alkalmas mobiljukkal élõben is nézhetik a koncert jelentõs részét. A t-zones WAP-portálon keresztül elérhetõ élõ közvetítés során Rúzsa Magdi koncertjét teljes egészében, és a kanadai világsztár, Bryan Adams pedig elsõ néhány száma követhetõ majd mobiltelefonon is. A közvetítés megtekintése díjmentes, mindössze a WAP-portálon történõ navigációért kell a felhasználó díjcsomagjának megfelelõ adatforgalmi díjat fizetni.

Bryan Adams

Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerzõ, dalait olyan világsztárok énekelték, mint  Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok – így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me – nagy valószínûséggel a koncerten is felcsendülnek majd.

http://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.