2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A TÖBBI HAZAI MOBILSZOLGÁLTATÓ ELÕTT, MÁR AGUSZTUS 1-TÕL EURO TARIFA A VODAFONE-NÁL

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span> <p><strong>Dr Beck György a Vodafone Hungary vezérigazgatója ma - 2007-07-31-én a székházukban tartott sajtótájékoztatón jelentette be:  a A Vodafone Magyarország ügyfelei, a hazai piacon elsõként, már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhetik a jelentõsen csökkentett árú mobil telefonálás lehetõségét az Európai Unió minden országában.</strong></p><p>

 vodafone

Dr Beck György a Vodafone Hungary vezérigazgatója ma – 2007-07-31-én a székházukban tartott sajtótájékoztatón jelentette be:  a A Vodafone Magyarország ügyfelei, a hazai piacon elsõként, már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhetik a jelentõsen csökkentett árú mobil telefonálás lehetõségét az Európai Unió minden országában.

 vodafone

Dr Beck György a Vodafone Hungary vezérigazgatója ma – 2007-07-31-én a székházukban tartott sajtótájékoztatón jelentette be:  a A Vodafone Magyarország ügyfelei, a hazai piacon elsõként, már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhetik a jelentõsen csökkentett árú mobil telefonálás lehetõségét az Európai Unió minden országában.

A Vodafone Magyarország – az elõírt határidõnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-tõl, az Európai Unió irányelveinek megfelelõen jelentõsen csökkenti roaming tarifáit.

A Vodafone ügyfelei számára a változás azt jelenti, hogy az Európai Unió országaiban holnaptól egységesen, a korábbiaknál jóval alacsonyabb áron használhatják mobil telefonjaikat. A mobilszolgáltató az ügyfelek érdekeit szem elõtt tartva, az EU által elvárt bevezetési idõnél jóval hamarabb érvényesíti az árcsökkentést, így az elõfizetõk már a nyári szabadságuk idején használni tudják az új lehetõséget.

 

A most bejelentett új szolgáltatás percdíja, augusztus 1-tõl a Vodafone elõfizetõinek: híváskezdeményezés díja bruttó 144 Ft/perc, a hívásfogadás díja bruttó 70,80 Ft/perc az Európai Unió tagállamain belül. Az új roaming tarifa igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges, minden aktív roaming felhasználó, augusztus 1-tõl automatikusan az új percdíjjal telefonálhat Európában. Ez az EU rendeletében meghatározott maximális tarifa, amit minden hazai mobil szolgáltató egységesen, a rendeletet figyelembe véve alkalmaz. A korai átállással eleget tettek Kóka János ágazati miniszter felhivásának, mely szerint mielõtt alkalmazzák az új tarifát és ne az EU rendelet alkotta végsõ határidõ közelében.

A változtatások nem érintik a Vodafone Passport szolgáltatást, ahol kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak. Jelenleg minden Európai Uniós országban, ezen kívül Horvátországban, Törökországban, illetve a tengerentúlon is igénybe vehetõ a tarifa. ?Legfontosabb céljaink közé tartozik, hogy ügyfeleinknek határok és korlátok nélküli mobilhasználatot biztosítsunk elérhetõ áron. Legnépszerûbb roaming szolgáltatásunkra, a Vodafone Passport-ra, eddig több mint 200000-en regisztráltak, így a jövõt tekintve a földrajzi Európa teljes területének lefedése a célunk." – hangsúlyozta dr. Beck György, a Vodafone vezérigazgatója.

Fontos tudnivaló:

Az EU rendeletet, azaz az EU tarifába sorolt országok és területek körét a harom magyar mobilszolgáltató NEM EGYSÉGESEN alkalmazza. A Vodafone a rendelet betûjét követi, amirõl a   www.vodafone.hu/roaming.html oldal aloldalain szerezhetünk információt.

A PANNON értelmezi legtágabban, és õ minden formailag EU-hoz tartozó terület igy például Francia Guayana stb esetében is alkalmazza. A T-Mobil egy kis könnyítéssel szintén az EU rendelethez ragaszkodik. Éppen ezért a meglepeletések elkerülésére érdemes megnézni saját szolgáltatónk honlapját.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.