2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ leghosszabb festménye: a leukémia kutatásának támogatásáért

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/3803"><img class="image thumbnail" src="/files/images/FLI_0011t.thumbnail.jpg" border="0" alt="1." title="1." width="100" height="67" /></a></span> <p>Az Oracle, a világ legnagyobb vállalati szoftvergyártó cégének 650, a nyugat- és kelet-európai régióból érkezõ alkalmazottja - köztük a magyar leányvállalat 8 munkatársa - a párizsi Disneylandben gyûlt össze, hogy elkészítse a világ leghosszabb, 120 méteres  festményét, amely 10 méterrel nagyobb az eddigi csúcstartónál. </p><p> 

  1.

Az Oracle, a világ legnagyobb vállalati szoftvergyártó cégének 650, a nyugat- és kelet-európai régióból érkezõ alkalmazottja – köztük a magyar leányvállalat 8 munkatársa – a párizsi Disneylandben gyûlt össze, hogy elkészítse a világ leghosszabb, 120 méteres  festményét, amely 10 méterrel nagyobb az eddigi csúcstartónál.

 

  1.

Az Oracle, a világ legnagyobb vállalati szoftvergyártó cégének 650, a nyugat- és kelet-európai régióból érkezõ alkalmazottja – köztük a magyar leányvállalat 8 munkatársa – a párizsi Disneylandben gyûlt össze, hogy elkészítse a világ leghosszabb, 120 méteres  festményét, amely 10 méterrel nagyobb az eddigi csúcstartónál.

 

A világcsúcs-kísérlet célja, hogy pénz gyûjtsenek az Egyesült Királyságban mûködõ, a leukémia és a hozzá kapcsolódó betegségek kutatását támogató alapítvány számára.

A Leukaemia az egyik leggyakoribb gyermekkori rákos betegség, de a kutatásoknak köszönhetõen egyre több gyermek éli túl a korábban végzetesnek számító kórt. Az alapítvány minden évben 150 betegnek és a hozzátartozóiknak ingyenes, minden költséget magában foglaló családi nyaralást biztosít. A mostani eseménybõl befolyó összegbõl idén a párizsi Disneylandben tölthetnek el néhány kellemes napot a beteg gyermekek családtagjaikkal.

 

1.1. 2.2.
3.3. 4.4.
5.5. 6.6.
7.7. 8.8.

Az Oracle csapata azt reméli, hogy legalább 7500 euró adomány folyik be a rendezvényen, amelyet a vállalat további 7500 euróval megfejelve utal át az alapítvány számára. Emellett az Oracle árverésre bocsátja a világrekorder festmény darabjait is, amelybõl további bevételekre számíthat a szervezet a következõ hónapokban.

"A gyermekek nyaraltatása egy kis változást hoz a leukémiás gyermekek mindennapjaiba, és lehetõséget teremt egy közös, örömteli idõtöltésre. Nagyon örülünk, hogy az Oracle a mi programunkat támogatja, és külön köszönjük azoknak a munkáját, akik személyes részvételükkel segítették az esemény és a festmény létrejöttét. A festményárverésekbõl befolyó összeget pedig a leukémia még hatékonyabb gyógyítási módszereit kutató programra fogjuk fordítani" – nyilatkozta Kate White, az alapítvány elnöke.

A Leukémia Kutatási Alapítvány az egyetlen olyan jótékonysági szervezet az Egyesült Királyságban, amely kizárólag a leukémia, a Hodgkin-kór és más limfómák kezelését, gyógyítását és megelõzését célzó kutatásokat támogat, amelyeket évente 24500 betegnél diagnosztizálnak évente az Egyesült Királyságban.

http://www.lrf.org.uk/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.