2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A világ vezető minőségügyi szolgáltatása

5 min read
 <span class="inline left"><a href="/node/12021"><img class="image thumbnail" src="/files/images/aminhaza1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>A hazai Imagement Csoport és a francia TRIGO cég együttműködési megállapodást kötöttek, létrehozva a világ vezető minőségügyi szolgáltató vállalatát.A két vállalat közvetetten közel 2700 főnek ad munkát, összevont konszolidált nettó árbevételük tavaly 69 millió Euro volt.Az Imagement Csoport 1998 óta értékesíti szolgáltatásait Magyarországon,s  mára nem csak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb minőségmenedzsment szolgáltatójává lépett elő. <p>

 A hazai Imagement Csoport és a francia TRIGO cég együttműködési megállapodást kötöttek, létrehozva a világ vezető minőségügyi szolgáltató vállalatát.A két vállalat közvetetten közel 2700 főnek ad munkát, összevont konszolidált nettó árbevételük tavaly 69 millió Euro volt.Az Imagement Csoport 1998 óta értékesíti szolgáltatásait Magyarországon,s  mára nem csak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb minőségmenedzsment szolgáltatójává lépett elő.

 A hazai Imagement Csoport és a francia TRIGO cég együttműködési megállapodást kötöttek, létrehozva a világ vezető minőségügyi szolgáltató vállalatát.A két vállalat közvetetten közel 2700 főnek ad munkát, összevont konszolidált nettó árbevételük tavaly 69 millió Euro volt.Az Imagement Csoport 1998 óta értékesíti szolgáltatásait Magyarországon,s  mára nem csak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb minőségmenedzsment szolgáltatójává lépett elő.

Az együttműködési megállapodás az Imagement Csoport számára számos új lehetőséget biztosít, így magas hozzáadott értéket tartalmazó (főleg az autó- és elektronikai iparra kiterjedő) teljes körű minőségügyi szolgáltatásaik már nem csak Európában, hanem akár Kínában, és Indiában is elérhetők.

Ma már felértékelődött a minőség illetve a minőségügyi szabványok szerepe a gyártásban, a piac pedig gyors reakciót igényel a szolgáltatóktól, így jövője annak a szolgáltatónak van, aki képes az időbeli és a térbeli korlátok átlépésére. A minőségügyi szolgáltatások igénybevétele emellett idő- és költségcsökkentést eredményez, ezáltal nagy mértékben növeli a vállalatok versenyképességét. Az esetlegesen előforduló hibák már a gyártás helyén kiszűrhetők, a beépítés helyére pedig már csak kifogástalan minőségű termék érkezik.

Az Imagement Csoport tevékenységével a minőségügyi szolgáltatások teljes palettáját lefedi. Magasan képzett munkatársaik segítségével biztosítják, hogy főleg az ipari szektorban tevékenykedő partnereik termékei kifogástalan minőségben jussanak el a megrendelőikhez. Kiemelt tevékenységi körük:a minőségügyi szolgáltatások, a precíziós méréstechnika, a műszaki szolgáltatások és a képzés, az oktatás területeire tagolódik. Mind a négy fő szolgáltatásukat értékesítik az általuk képviselt régiókban, jelenleg hazánkon kívül Szlovákiában és Csehországban, Ausztriában, Romániában, Szlovéniában, Szerbiában, Lengyelországban, Németországban és Olaszországban is jelen vannak.

A francia tulajdonú TRIGO nemzetközi háttere és tapasztalata jelentős segítséget biztosít az Imagement Csoport regionális terjeszkedéséhez is. A TRIGO 1997-ben kezdte meg a minőségügyi szolgáltatásaik értékesítését Franciaországban, majd 2002-től Európa számos országában megjelent, mára pedig Kínában és Indiában is jelen van. Tevékenysége az autóipartól kezdve az elektronikai iparon és a repülőgépgyártáson túl egészen a kozmetikai- és a luxuscikkek iparáig kiterjed.

„Azért döntöttünk a hosszútávú együttműködés mellett, mert így egyesíthetjük meglévő minőségügyi szolgáltatásainkat az Imagement Csoport közép-európai régióban betöltött egyedülálló minőségügyi szolgáltatási portfoliójával. Az Imagement Csoporttal történő megállapodásnak köszönhetően vállalatunk olyan hozzáadott értékekhez jutott, amely további lehetőségeket jelent számunkra -nyilatkozta Stephan Pham, a TRIGO ügyvezető igazgatója.

Az Imagement Csoport 1998-ban kezdte meg tevékenységét hazánkban és mára a minőségmenedzsment teljes skáláját lefedi szolgáltatásaival.Az általuk értékesített szolgáltatások közel 1300 ember számára biztosítanak munkalehetőséget, ebből 270 munkatárs áll az Imagement Csoport foglalkoztatásában. Ügyfelei főleg az autóipar és elektronikai piac vezető vállalatai közül kerülnek ki, számuk eléri az 1200-at. Tevékenysége mind hazánkban, mind a régióban meghatározó, hiszen olyan gyárakban képviseli a beszállítókat  illetve végez minőségügyi szolgáltatást, mint az Audi Hungária, a Magyar Suzuki Zrt.vagy a Robert Bosch Elektronika Kft.

„Mivel hazai pozíciónk már évek óta stabil és erős, úgy döntöttünk, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk nemzetközi terjeszkedésünkre Az Imagement Csoport a TRIGO-val közösen a világ vezető minőségügyi szolgáltatásokat kínáló globális vállalata. Hiszem, hogy ez a háttér egyedülálló lehetőséget biztosít a TRIGO és az Imagement Csoport minden partnere és ügyfele számára a globális minőségügyi kihívások megoldásában".- tette hozzá Tóth Gyula, a magyar cég ügyvezetője.

Az Imagement Csoport teljes körű minőségügyi szolgáltatást kínál a tervezés folyamatától egészen a kivitelezésig. Kiemelkedően sok mérnököt foglalkoztat, segítségükkel az egyes beszállítóknál észlelt hiba kezelése professzionálissá válik, a partnereknél biztosított mérnöki szolgáltatással pedig a hiba elhárításán túl a folyamatok frissítését és javítását is megvalósítják. A minőségügyi szolgáltatások mellett kalibrálási és mérésügyi tevékenységet is kínálnak, tapasztalt tanácsadókból és trénerekből álló csapatuk pedig elsősorban a termelési és minőségügyi területen áll ügyfeleik rendelkezésére, emellett menedzsment tréningek szervezésével is foglalkozik.

szalay attila-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük