Az Axis Communications AB 2008. október 17-én jelentette meg harmadik negyedéves erdeményét, ami folyamatos profitnövekedést mutat.

Az Axis Communications AB 2008. október 17-én jelentette meg harmadik negyedéves erdeményét, ami folyamatos profitnövekedést mutat.

 

   A nettó értékesítésünk az idei év első kilenc hónapjában 1.474 millió svéd korona volt, ami 24%-os emelkedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. A videó termékek üzletágon belül 35%-os volt a növekedés a január-szeptember időszakban. Az értékesítés csak a harmadik negyedéveben 522 millió svéd korona volt, ami pedig 32 %-os növekedésnek felel meg helyi valutában.

Nagy az érdeklődés valamennyi régióban a hálózati videó termékek iránt a biztonsági telepítésekben. Az Axis terjeszkedési tervei változatlanok, ami nagy létszámú munkaerő felvételt igényel az értékesítés, a marketing, és a kutatás-fejlesztés területén, valamint további irodák nyitását a világ különböző pontjain. Ezt igazolja, hogy 2008 első kilenc hónapjában 116 új alkalmazottat vettünk fel." – mondta Ray Mauritsson, az Axis Communications vezérigazgatója.

„Magyarországon is ugyan ezt a növekvő tendenciát látjuk. Ez megerősít minket abban a hitünkben, hogy az általános piaci turbulenciát meghazudtolva a hálózati videó piac továbbra is szárnyal." – kommentálta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis Communications magyarországi forgalmazója.

http://www.aspectis.hu/

www.axis.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük