2010. december 3.-tól  Budapesten, a Commerzbank székházában látható az a futball labda, amelyet a nyári dél-afrikai világbajnokság 3. helyén végzett német labdarúgó válogatott tagjai láttak el kézjegyükkel.

 

2010. december 3.-tól  Budapesten, a Commerzbank székházában látható az a futball labda, amelyet a nyári dél-afrikai világbajnokság 3. helyén végzett német labdarúgó válogatott tagjai láttak el kézjegyükkel.

A labdát a Commerzbank a budapesti Német Nagykövetség által kezdeményezett jótékonysági árverésen szerezte meg 1 millió forintért, ám a kezdetektől az volt a célunk, hogy saját adományunkon túl a kedvezményezett Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét régióközpontjainkban személyesen is bemutatva, további anyagi támogatással segítsük – mondta el Elek Zsuzsa, a Commerzbank marketing- és kommunikációs vezetője.

A pénzintézet ezért jótékonysági akciót hirdetett, amelynek során országos rendezvénysorozat keretében ügyfelei és partnerei körében is bemutatta a vb-focilabdát. A labda az elmúlt hetekben bejárta a Commerzbank régióközpontjait. A bemutatóhoz külön rendezvények társultak, ahol az érdeklődők a pekingi olimpiai döntő után világbajnokságon is kiválóan vizsgázó (többek között a Németország-Spanyolország elődöntőt vezető) játékvezetővel, Kassai Viktorral találkozhattak, illetve az Első Magyar Freestyle Foci Egyesület rövid produkcióját tekinthették meg. Kiemelten fontos momentum volt, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vezető munkatársa az adott régióban végzett tevékenységet személyesen mutatta be a Commerzbank regionális központjaiban megrendezésre kerülő eseményekre érkező vendégeknek, ezzel egy élő kapcsolatot és hidat építve a bank ügyfelei és a máltaiak között.

Cégektől és magánszemélyektől a 2010. október 28. és december 10. közötti időszakban adomány-átutalásokat várnak a karitatív szervezet Commerzbanknál vezetett számlájára. A legnagyobb összeget átutaló támogató számára a bank a dedikált vb-focilabdát ajánlja fel. Szimbolikus, hogy jótékonysági akciónkat éppen 2010. december 10-én zárjuk, hiszen így a felajánlásokkal még a karácsony előtti időszakban segíthetünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a rászorulókon – mondta Elek Zsuzsa.

https://www.commerzbank.hu/hu/rolunk/csr/legyen_onnel_a_labda/legye_onnel_a_labda.htm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük