2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az Apple frissítette az iMac modelleket

3 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/12595"><img class="image thumbnail" src="/files/images/apple-imac-ilife-imovie-2008.thumbnail.jpg" border="0" alt="Imac" title="Imac" width="100" height="53" /></a></span>  <p>Az Apple bemutatta népszerű, integrált iMac számítógépeinek legújabb Intel Core 2 Duo processzorokkal és opcióként minden eddiginél gyorsabb grafikus vezérlőkkel ellátott változatát. </p><p> 

imac 

Az Apple bemutatta népszerű, integrált iMac számítógépeinek legújabb Intel Core 2 Duo processzorokkal és opcióként minden eddiginél gyorsabb grafikus vezérlőkkel ellátott változatát.

 

imac 

Az Apple bemutatta népszerű, integrált iMac számítógépeinek legújabb Intel Core 2 Duo processzorokkal és opcióként minden eddiginél gyorsabb grafikus vezérlőkkel ellátott változatát.

 

A rendkívül kedvező árú új iMac számítógépek 6 MB L2 gyorsítótárat, valamint 1066 MHz-es előoldali buszt tartalmaznak, és a legtöbb modell már alapkiépítésben is 2 GB RAM tárral kerül forgalomba. A 24"-es új iMac modell a 2,8 GHz-es változat mellett elérhető 3,06 GHz-es Intel processzorral és nagy teljesítményű NVIDIA GeForce 8800 GS grafikus vezérlővel is, melyeknek köszönhetően az iMac tovább erősíti piacvezető pozícióját az integrált számítógépek szegmensében.

"Az új iMac gyönyörű alumínium és üveg borítása nagy sikert aratott vásárlóink körében, ely szintén hozzájárult ahhoz, hogy az új Mac értékesítések üteme háromszorosa a PC iparág értékesítési átlagának" – mondta Philip Schiller, az Apple nemzetközi termékmarketingért felelős alelnöke. "A legújabb Intel processzoroknak, gyorsabb grafikus vezérlőknek és a nagyobb beépített RAM tárnak köszönhetően az új iMac modellek még vonzóbbak lettek."

new apple imac launch.thumbnailA kihívó forma a kétmagos processzorok elképesztő teljesítményét rejti magában. Minden új iMac 1066 MHz-es előoldali buszt és akár 2-4 GB méretű, 800 MHz-es DDR2 SDRAM tárat, valamint szélesvásznú folyadék-kristályos képernyőt tartalmaz. Az integrált számítógépek közül elsőként, a 24"-es iMac már választható nagy teljesítményű NVIDIA GeForce 8800 GS grafikus vezérlővel is.

Valamennyi új iMac modell AirPort Extreme 802.11n Wi-Fi illesztővel, Gigabit Ethernet és USB 2.0, FireWire 400 és 800 kapukkal, valamint beépített iSight kamerával érhető el.

Az új iMac modellek jól példázzák az Apple elkötelezettségét a környezettudatos termékfejlesztés iránt. Tartós, de újrahasznosítható anyagokból – alumíniumból és üvegből – készülnek, továbbá megfelelnek az Energy Star 4.0 előírásainak is.

Minden új iMac számítógép az Apple digitális-életstílus szoftverével, az iLife '08 csomaggal kerül forgalomba, mely az iPhoto, iTunes, GarageBand, iMovie, iDVD és iWeb programok legújabb változatait gyűjti  egyetlen jól integrált csomagba. Az új iMac modellek a Mac OS X

operációs rendszer legújabb 10.5 "Leopard" változatát futtatják, mely egyebek között a teljesen újraírt Finder programot, a QuickLook és Spaces szolgáltatásokat is magában foglalja. A Leopard operációs rendszerben a Mail és iChat programok továbbfejlesztett, új

változatai is megtalálhatóak, valamint a rendszer támogatja az Apple forradalmian új Time Machine biztonsági adatmentő szolgáltatását is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.