Idén a magyar kiállítók közül a legnagyobb önálló, közel 50 négyzetméteres standon várja a látogatókat az IND Group a CeBIT-en. A cég hagyományos résztvevõje az IT szakma hannoveri éves seregszemléjének, a banki front-office technológia magyar specialistája megszakítás nélkül hatodszor vesz részt a világ egyik legrangosabb számítástechnikai vásárán és kiállításán. Az eddigi évekhez hasonlóan a Bank-Finanz Systeme szakkiállításon az A 17-es csarnokban található az IND Group kiállítási területe.   

 Idén a magyar kiállítók közül a legnagyobb önálló, közel 50 négyzetméteres standon várja a látogatókat az IND Group a CeBIT-en. A cég hagyományos résztvevõje az IT szakma hannoveri éves seregszemléjének, a banki front-office technológia magyar specialistája megszakítás nélkül hatodszor vesz részt a világ egyik legrangosabb számítástechnikai vásárán és kiállításán. Az eddigi évekhez hasonlóan a Bank-Finanz Systeme szakkiállításon az A 17-es csarnokban található az IND Group kiállítási területe.    ?Az általános, a tömegeket célzó kiállítókkal szemben az IND Group nagy várakozással néz a hannoveri kiállítás és vásár elé, hiszen szakmai partnereink kivétel nélkül ott tájékozódnak az újdonságokról? ? mondja Vinnai Balázs, a cégcsoport ügyvezetõ igazgatója. ?Cégünk számára mindig az év egyik csúcspontja a CeBIT, nemzetközi ügyfeleinkkel rendszeresen hatékony tárgyalásokat folytatunk.?    

A tavalyi CeBIT óta eltelt egy év eseménydús volt a cég számára: a folyamatos fejlesztések, az ügyfélszám bõvülése és az alkalmazottak számának növekedése mellett új irodát nyitott Münchenben, így Európában már ötre nõtt képviseleteinek száma. Az elmúlt idõszakban az IND Group nemcsak Európában, hanem a közel-keleti régióban is jelentõs sikereket ért el: az iráni Tejarat Bank ügyfelei idén februártól az IND Group online banki csatornáin keresztül is intézhetik pénzügyeiket. A fejlesztés a régió elsõ internet bankjainak egyike. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük