2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az IND Group a legnagyobb magyar standon várja a CeBIT- re látogatókat

2 perc olvasás
<font size="3"><font face="Times New Roman"><span class="inline left"><a href="/" target="_blank" onclick="launch_popup(15, 150, 200); return false;"><img class="image thumbnail" src="/files/images/cebit2007.thumbnail.jpg" border="0" alt="Cebit 2007 logo" title="Cebit 2007 logo" width="75" height="100" /></a> </span>Idén a magyar kiállítók közül a legnagyobb önálló, közel 50 négyzetméteres standon várja a látogatókat az IND Group a CeBIT-en. A cég hagyományos résztvevõje az IT szakma hannoveri éves seregszemléjének, a banki front-office technológia magyar specialistája megszakítás nélkül hatodszor vesz részt a világ egyik legrangosabb számítástechnikai vásárán és kiállításán. Az eddigi évekhez hasonlóan a Bank-Finanz Systeme szakkiállításon az A 17-es csarnokban található az IND Group kiállítási területe. </font></font><font size="3"><font face="Times New Roman"> </font></font><font size="3"><font face="Times New Roman"><span> 

 Idén a magyar kiállítók közül a legnagyobb önálló, közel 50 négyzetméteres standon várja a látogatókat az IND Group a CeBIT-en. A cég hagyományos résztvevõje az IT szakma hannoveri éves seregszemléjének, a banki front-office technológia magyar specialistája megszakítás nélkül hatodszor vesz részt a világ egyik legrangosabb számítástechnikai vásárán és kiállításán. Az eddigi évekhez hasonlóan a Bank-Finanz Systeme szakkiállításon az A 17-es csarnokban található az IND Group kiállítási területe.   

 Idén a magyar kiállítók közül a legnagyobb önálló, közel 50 négyzetméteres standon várja a látogatókat az IND Group a CeBIT-en. A cég hagyományos résztvevõje az IT szakma hannoveri éves seregszemléjének, a banki front-office technológia magyar specialistája megszakítás nélkül hatodszor vesz részt a világ egyik legrangosabb számítástechnikai vásárán és kiállításán. Az eddigi évekhez hasonlóan a Bank-Finanz Systeme szakkiállításon az A 17-es csarnokban található az IND Group kiállítási területe.    ?Az általános, a tömegeket célzó kiállítókkal szemben az IND Group nagy várakozással néz a hannoveri kiállítás és vásár elé, hiszen szakmai partnereink kivétel nélkül ott tájékozódnak az újdonságokról? ? mondja Vinnai Balázs, a cégcsoport ügyvezetõ igazgatója. ?Cégünk számára mindig az év egyik csúcspontja a CeBIT, nemzetközi ügyfeleinkkel rendszeresen hatékony tárgyalásokat folytatunk.?    

A tavalyi CeBIT óta eltelt egy év eseménydús volt a cég számára: a folyamatos fejlesztések, az ügyfélszám bõvülése és az alkalmazottak számának növekedése mellett új irodát nyitott Münchenben, így Európában már ötre nõtt képviseleteinek száma. Az elmúlt idõszakban az IND Group nemcsak Európában, hanem a közel-keleti régióban is jelentõs sikereket ért el: az iráni Tejarat Bank ügyfelei idén februártól az IND Group online banki csatornáin keresztül is intézhetik pénzügyeiket. A fejlesztés a régió elsõ internet bankjainak egyike. 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.