LG-KS20LG-KS20

Az LG Electronics (LG), a Microsoft Magyarországgal és az LCP vel közös sajtótájékoztatón bejelentette a Hajógyári Szigeten a Golf Klubban2008 augusztus 13-án,  hogy Magyarországon is bevezeti az LG KS20 típusjelzésű okostelefonját. Az új mobiltelefon Windows Mobile alkalmazásokat, és HSDPA adatkapcsolatot nyújt a felhasználóknak, mindezt egy elegáns formatervezésű, az LG Prada-ra hasonlító könnyű házban.

 

 LG-KS20LG-KS20

Az LG Electronics (LG), a Microsoft Magyarországgal és az LCP vel közös sajtótájékoztatón bejelentette a Hajógyári Szigeten a Golf Klubban2008 augusztus 13-án,  hogy Magyarországon is bevezeti az LG KS20 típusjelzésű okostelefonját. Az új mobiltelefon Windows Mobile alkalmazásokat, és HSDPA adatkapcsolatot nyújt a felhasználóknak, mindezt egy elegáns formatervezésű, az LG Prada-ra hasonlító könnyű házban.

 

 Az első, már itthon is kapható LG Windows Mobile okostelefont elfoglalt üzletembereknek és az innovatív mobilkommunikáció iránt érdeklődőknek ajánlják. Az LG innovatív és igényes kivitelű mobiltelefonjainak köszönhetően várhatóan hamarosan a világ első három mobilgyártója közé tartozhat.

Az LG első alkalommal vezet be Magyarországon Windows Mobile-t tartalmazó telefont, mellyel szélesíti az itthon elérhető LG mobiltelefon portfolióját.

A piacon kapható okostelefonoktól eltérően az LG KS20-as elegáns kialakítása az igényes formatervezést is szem előtt tartó felhasználók számára is megfelelő választás lehet. Az LG KS20-as igényes megjelenésével leginkább az LG Prada készülékéhez hasonlít.

A készülék egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy könnyedén kezelhető 2,8 inch széles LCD érintőképernyője és HSDPA (high speed downlink packet access) adatkapcsolata lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár irodájától távol, a szabadban is kényelmesen hozzáférhessen irodai levelezőrendszeréhez. A Microsoft alkalmazáscsomaggal ellátott telefon Microsoft Windows Mobile 6 operációs rendszerrel rendelkezik, így határtalanul élvezhetjük a Windows LiveTM és Office Mobile alkalmazások minden előnyét.

A Windows Mobile 6 lehetővé teszi a Direct Push hozzáférést is, így a telefon teljes mértékben szinkronizálható a számítógéppel, illetve a levelezőrendszerrel. Azok pedig, akik nem elégednek meg a telefonban alapbeállításként megtalálható alkalmazásokkal, már több mint 18 ezer letölthető program közül választva szabhatják testre mini irodájukat.

A készülék a vállatok biztonsági szakembereinek álma, ugyanis segítségével könnyen lehet megvalósítani minden vállalati biztonsági szakemberek agyában kipattant Nagy Testvér Projectet. A Windows Mobile integrálható a vállalat biztonsági rendszerébe, ha az Windows alapú, így lehetőség van a fényképezőgép letiltására, a készülékben lévő anyagok távoli törtésére, az installált szoftverek meghatározáséára éppen úhy, mint a tartalmak vállalati szerverrel történő integrációjára és az intelligens ügyfél azonosításra. A Windows Mobile házirend rendszere így a vállalati rendszer részévé tehető.

A készülék  adat kimenet USB 2.0, ami viszont egy saját LG normájú csatlakozóra van kivezetve, amihez a saját adatkábel szükséges. Ez bosszantó, hiszen ezért plusz egy madzag kell a laptop táskába. A GPS noincsen beépítve, de ehhez külső modul elérhető. Adatkártyából hivtalosan 4 GB, nem hivatalosan 8 GM a maximális támogatott méret. A töltő viszont az összes újabb LG telefonhoz is használható, az egyéb tartozékokhoz hasonlóan.

A készülék mindössze 12,8 mm keskeny, teljeskörű internetes böngészővel és LG menüvel is rendelkezik. Képes a kézírás felismerésére, Wi-Fi kapcsolatra. 128 MB belső memóriával, MicroSD kártya támogatással és Bluetooth 2.0-ás verzióval rendelkezik, amelyek ma már nemcsak a mobilvilág, de az üzletmenet elengedhetetlen kellékei is.

"Az LG nagy gondot fordít arra, hogy minél szélesebb mobiltelefon választékkal elégítse ki a vásárlók egyre magasabb követelményeket támasztó igényeit. Az újonnan fejlesztett készülékek technológiai újdonságaiknak és igényes formatervezésüknek köszönhetően nagy sikert aratnak a vásárlók között, így az LG várhatóan hamarosan beléphet az első három vezető mobiltelefon gyártó közé" – mondta Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Az LG KS20-ast az LCP Systems forgalmazza, a felhasználók IT üzletekben, és egyéb áruházakban vásárolhatják meg.

Tulajdonságok

§         2,8 inch széles teljes értékű LCD érintőképernyő

§         HSDPA adatátvitel

§         Windows Mobile 6 / Windows Live / Windows Media DRM lejátszás

§         Wi-Fi (802,11 b/g)

§         2,0 megapixeles kamera

§         Videótelefonálás:, VGA videokonferencia kamera

§         Kézírás felismerő funkció

§         MMS/Push E-mail/Java/WAP2.0

§         Bluetooth 2.0

§         MicroSD memóriakártya támogatás

§         128 MB belső memória

§         FM rádió

§         MP3 lejátszó

Specifikációk

§         Hálózat: HSDPA, WCDMA, Tri-band (GSM/GPRS/EDGE)

§         Kijelző: 240 x 320(QVGA), 2,8", 262 ezer színű TFT-LCD

§         Méretek: 99,8mm x 58mm x 12,8mm

§         Beszélgetési idő / készenléti idő: 2óra 40perc/400óra

§         Akkumulátor: 1050mAh

§         Súly: 92.5g

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük