Blikk iPhone alkalmazásBlikk iPhone alkalmazásMagyarország legkedveltebb és legolvasottabb napilapjai az év elejétől már iPhone-on is elérhetőek.

 

Blikk iPhone alkalmazásBlikk iPhone alkalmazásMagyarország legkedveltebb és legolvasottabb napilapjai az év elejétől már iPhone-on is elérhetőek.

Blikk iPhone alkalmazás:


 

Az alkalmazásban tematikus csoportosításban böngészhetõk a cikkek. Így a Sztrávilág menüpont alatt a legérdekesebb celebhírek, az Aktuális rovatban pedig a legfontosabb közéleti, politikai események, bűnügyek, emberi történetek jelennek meg. A Sport rovatban a legfontosabb sporteseményekrõl kaphat hírt az olvasó, az Életmód rovatban pedig diétás tippektõl a recepteken át lakberendezési ötletekig mindent megtalálhat. Aki a horoszkópjára kíváncsi, minden nap személyre szabottan kaphat a telefonjára a kért csillagjegyről szóló információkat, az időjárásról pedig annak megfelelően tájékozódhat, hogy éppen hol tartózkodik, hiszen a Blikk iPhone-ra készített alkalmazása ezt is felismeri.

Emellett a lapból jól ismert olvasó-riporter funkció iPhone-ról is használható: iPhone-ról is várja a szerkesztőség az olvasók által megörökített érdekes pillanatokat.

Részletek az alkalmazásról:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-mukodik-a-blikk-az-iphone-on-2039314/

http://itunes.apple.com/hu/app/blikk/id408872161?mt=8&partnerId=2003%22&ign-mpt=uo%3D2

Sporthírek zsebből, avagy az NSO már iPhone-on is hódít

NSO iPhone alkalmazásNSO iPhone alkalmazásAz AFF Group által fejlesztett applikáció ötvözi az NSO webes felületén megszokott tartalmi bőséget a platformhoz illő újdonságokkal. Optimalizált környezetben, már az iPhone-on elérhetők a legfrissebb sporthírek, eredmények, illetve az élő, szöveges közvetítések a legfontosabb meccsekről. Videók, képgalériák, sportblogok, tévéműsor, fényképes adatbankok, csapat- és játékos-portrék teszik még teljesebbé az élményt.

A felhasználó a napi (sport)programja összeállítása során riasztást kérhet a fontos meccsekhez a telefontól, a myNSO-ban pedig a saját ízlésére formálhatja az NSO appját, amelyet egy könnyed játék is színesít, ha valaki egy kis lazításra vágyik.

Friss sporthírek és eredmények minden sportágról minden mennyiségben!

A Nemzeti Sport Online-on megszokott élő, szöveges közvetítések az iPhone-os alkalmazásban is elérhetők, ahogy a videók és a képgalériák is.
Tévéműsor, sportblogok, fényképes csapat- és játékos-portrék teszik még teljesebbé az élményt. A felhasználó összeállíthatja a napi programját, a fontos meccsekhez riasztást kérhet a telefontól, a myNSO-ban pedig a saját ízlésére formálhatja az NSO alkalmazását. Magyarország legkedveltebb és leglátogatottabb sportoldala – immár iPhone-on is!

Részletek: http://itunes.apple.com/hu/app/nemzeti-sport-online-nso/id408873625?mt=8 :

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük