www.vezess.huKözel fél éves munka után teljes egészében megújult a VEZESS.HU magazin. 2001-es indulását követõen ez az elsõ olyan jellegû átalakulás, amely a teljes szerkesztõségi és felhasználói felületet érintette.

 

 

www.vezess.huKözel fél éves munka után teljes egészében megújult a VEZESS.HU magazin. 2001-es indulását követõen ez az elsõ olyan jellegû átalakulás, amely a teljes szerkesztõségi és felhasználói felületet érintette.

 

A megújulással együtt egyéb területen is beleerõsített az oldal: a látogatók száma 2007 elsõ negyedévében jelentõsen nõtt, az áprilisi egyedi látogatók száma 344 957 volt.

 

Autós analógiával élve, most jött el az elsõ modellváltás a VEZESS.HU életében: az eddigi modellfrissítéseket követõen most teljesen új változattal rukkolt elõ. Az oldal kedvezõ vonásainak, struktúrájának és könnyû kezelhetõségének megõrzése érdekében az arculat alig változott, a design a korábbihoz erõsen hasonló. A ruha alatt azonban a ?motor" teljes egészben új, modern és maximálisan megbízható. A VEZESS.HU 2001 áprilisi mûködése óta ez volt elsõ olyan jellegû átalakulás, amikor a teljes rendszert érintette a változás.

A beleerõsítés másik jele, hogy látogatók száma folyamatosan, az internetes piacnál nagyobb ütemben növekszik. A napi átlagos felhasználók száma meghaladja a 30 ezret, de mivel a felhasználók átlagosan 2-3 naponta térnek vissza a VEZESS.HU-ra, a havi egyedi látogatószám az április adatok szerint 344 ezernél is magasabb volt. Vagyis ennyi emberen, számítógépen, IP címen keresztül látogatták a VEZESS.HU oldalt, azaz a szám nem a napi eredmények összegébõl származik!

Az internetes megjelenések mellett folyamatosan bõvül a VEZESS.HU egyéb jelenléte. A weboldal tesztjei, adatbázisai, cikkei folyamatosan elérhetõek a Startlap nyitóoldaláról és autós rovatáról, valamint a FigyelõNet autós rovatáról. Jelen van továbbá a Citromail kilépõ oldalán, a Napilapcsoport 27 országos weboldalán, a használt autók elérhetõek a Startapró adatbázisából. Nyomtatott formában állandó rovattal rendelkezik az EXIT programmagazinban, valamint az Üzlet és Siker címû kkv havi lapban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük