2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bokros Lajos azt üzente….

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/24551"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bokros.thumbnail.jpg" border="0" width="90" height="100" /></a></span>Bokros Lajos, minden adók és sarcok nagymestere, az érzelem nélküli, teljesen törvényes kifosztás és az állami zabra kiterjesztésének atyamestere és prófétája, az MDF Europarlamenti jelöltje személye kapcsán az alábbi közleményt tette közzé:</p><p> 

bokros.thumbnailBokros Lajos, minden adók és sarcok nagymestere, az érzelem nélküli, teljesen törvényes kifosztás és az állami zabra kiterjesztésének atyamestere és prófétája, az MDF Europarlamenti jelöltje személye kapcsán az alábbi közleményt tette közzé:

 

bokros.thumbnailBokros Lajos, minden adók és sarcok nagymestere, az érzelem nélküli, teljesen törvényes kifosztás és az állami zabra kiterjesztésének atyamestere és prófétája, az MDF Europarlamenti jelöltje személye kapcsán az alábbi közleményt tette közzé:

 

Az elmúlt napokban sokféle találgatás kapott lábra személyemről. Ennek során megtapasztaltam, hogy milyen alantas támadások érhetnek egy őszinte embert a politika világában. Bár sokan szerették volna, soha nem mondtam, hogy elmegyek az MSZP kongresszusára. Bár sokan szerették volna, de nem voltam az MSZP tagja 1991 után. És, bár sokan szeretnék, de nem hagyom, hogy ilyen lényegtelen és kisstílű ügyek eltereljék a figyelmet a valódi kérdésről.

  • Egyetlen fő kérdés van: kinek és milyen programja van a válságkezelésre. Az MDF-nek és nekem van programunk.
  • Ez a program azt állítja: a válság nemcsak veszély, hanem esély is egyben. Veszély, mert a nem cselekvésnek súlyos lesz az ára: kockára teszi a 11. és a 12. havi nyugdíjat és bért, a hitelre vásárolt ingatlanokat és a munkahelyeket. Ugyanakkor esély is, mert itt az alkalom, hogy a jelenleg nem működő Magyarországot működő, versenyképes országgá alakítsuk, amely ismét a régió vezető országa lesz.

Ahogy azt az MDF már nyilvánvalóvá tette,

  • ehhez kívánja megszerezni a választók támogatását, ezért támogatja – immáron negyedszeri próbálkozásként – az Országgyűlés feloszlatását;
  • ha ez hétfőn nem történik meg, az MDF egyeztetést kezdeményez az ellenzéki pártokkal, hogy közös miniszterelnököt jelöljenek. Ehhez megvan a parlamenti többség – már csak politikai felelősségvállalás hiányzik.

Ha mégsem alakul ki többség, az MDF és jómagam akkor sem kívánok részt venni az MSZP hatalmi játékában. Bármely más párttal csak abban az esetben hajlandó az MDF és jómagam együttműködni, ha a programjuk a nemzet érdekében nem tartalmaz semmilyen, az állampolgárokat megtévesztő vagy a válságot elmélyítő elemet.
Bokros Lajos,az MDF EP képviselőjelöltje

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.