2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Canon fotopályázat:Magyarországon népszerű az amatőr fotózás

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/12001"><img class="image thumbnail" src="/files/images/canon.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.canon-europe.com/amegbizas" title="http://www.canon-europe.com/amegbizas" width="100" height="42" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.canon-europe.com/amegbizas">http://www.canon-europe.com/amegbizas</a> </strong></span></span>  <p>Még két hétig, 2008. április 30-ig lehet jelentkezni a Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára, amelyre 18 európai országból, többek között Magyarországról is jelentkezhetnek a hobbyfotósok.</p><p> 

http://www.canon-europe.com/amegbizashttp://www.canon-europe.com/amegbizas  

Még két hétig, 2008. április 30-ig lehet jelentkezni a Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára, amelyre 18 európai országból, többek között Magyarországról is jelentkezhetnek a hobbyfotósok.

 

http://www.canon-europe.com/amegbizashttp://www.canon-europe.com/amegbizas  

Még két hétig, 2008. április 30-ig lehet jelentkezni a Canon első nemzetközi amatőr fotópályázatára, amelyre 18 európai országból, többek között Magyarországról is jelentkezhetnek a hobbyfotósok.

 

 A versenyezni vágyók négy kategóriában – portré, tájkép, sport és makró – adhatják le nevezésüket a http://www.canon-europe.com/amegbizas weboldalon ingyenes regisztráció mellett.

A 18 résztvevő európai országból eddig összesen 18.696 fénykép, köztük 753 magyarországi pályázat verseng a Canon által kitűzött komoly lehetőségekért és nyereményekért. A hazai fotózási kedv óriási. A honlapra feltöltött magyarországi fényképek száma a szomszédos országokhoz képest jelenleg az első helyen áll. Az öreg kontinensnek csupán olyan nagy országaiban tapasztalható nagyobb részvételi hajlandóság, mint Portugália (840), Németország (1.033), Franciaország (1.392), az Egyesült Királyság és Írország (1.178), Lengyelország (1.703), Spanyolország (2.212), Olaszország (3.115), valamint Hollandia (3.255).

A többszintű pályázat első körében sor kerül az országos kategórianyertesek kiválasztására, akik választhatnak egy 520 ezer forint értékű EOS fotós ajándékcsomag és egy UEFA EURO 2008 selejtező meccsre szóló jegy között. Az országos elődöntőket követően az egyes országok kategórianyerteseit nemzetközi viszonylatban is összehasonlítja a Vicki Couchman elismert sajtó- és portréfotós által vezetett szakértőkből álló testület. A döntőt 2008. június 22-e és június 27-e között rendezik meg Bécsben, amelyre a kategóriák legjobbjai, az egyes országok döntősei közül kategóriánként 2 fő, azaz összesen 8 versenyző kerülhet be. Ez a nyolc versenyző kieséses versenyben küzd meg egymással, melynek eredményeképpen a zsűri kiválasztja a nemzetközi kategórianyerteseket. Ennek a végső megmérettetésnek a legizgalmasabb mozzanatait a Canon filmre veszi és a későbbiekben Európa-szerte bemutatja. A 4 nemzetközi kategórianyertes fődíjként 2008. második felében lehetőséget kap arra, hogy egy életre szóló élményt szerezve részt vegyen egy fényképészeti álommegbízáson.

A pályázatra regisztrálni és képeket feltölteni 2008. április 30-ig lehet. Ezt követően 2008. május 1-jével veszi kezdetét az online közönségszavazás, amely május 19-ig tart.

 http://www.canon-europe.com/amegbizas

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.