2013. december 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out. A Csányi Sándor és Tompos Kátya főszereplésével készült mozi a karácsonyi időszakban igazi kedvence lehet a romantikát, humort és önfeledt szórakozást keresők számára.

 

2013. december 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out. A Csányi Sándor és Tompos Kátya főszereplésével készült mozi a karácsonyi időszakban igazi kedvence lehet a romantikát, humort és önfeledt szórakozást keresők számára.

 

A film szokatlan alaphelyzetében Erik (Csányi Sándor) az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. A napi atrocitásokat könnyedén kezeli, nem zavarja a reggelente fejéhez vágott tojás a szerkesztőségnél, vagy a mogorva szomszéd, Pecsák úr (Mucsi Zoltán) ellenszenve sem, derűs jelleme pedig nem csak a műsorába telefonálóknak segít elfogadni önmagukat, hanem a körülötte élőknek is egyfajta példaképként szolgál. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal (Karalyos Gábor), ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa (Tompos Kátya) is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor is kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek. Ám ez még csak a kezdet, és Erik zavarba ejtő helyzetkomikumok sorában igyekszik tisztába kerülni saját magával, miközben megpróbálja széteső életét is egyben tartani. A szerelem útjába azonban semmi sem állhat: a kérdés már csak az, hogy kinek a szerelme fontosabb számára? Az év magyar vígjátékából a remek színészek mellől nem hiányzik a humor, a szuper zenék, és elmaradhatatlan a happy end is.

 

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után imádnivaló romantikus vígjátékot készített, amelyben ismét Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2, Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A két népszerű színészen kívül remekel a Coming out-ban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter. A Coming out a remek alakítások mellett helyzetkomikumokkal, és dallamos zenékkel garantálja az önfeledt szórakozást, a vígjátékot és romantikát kedvelők számára az elmúlt évek egyik legfrissebb és legviccesebb magyar filmjében!  

 

A film képi világát Fillenz Ádám a Pál Adrienn, és a Poligamy operatőre teremtette meg, zenéjét Bolba Tamás szerezte, a Coming out producere pedig Kálomista Gábor, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi, és a Kaméleon.

 

COMING OUT

Színes, magyar romantikus vígjáték

Írta és rendezte: Orosz Dénes

Producer: Kálomista Gábor

Fényképezte: Fillenz Ádám

Vágó: Kovács Zoltán

Zene: Bolba Tamás

Szereplők:  Csányi Sándor, Tompos Kátya, Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Nényei Klára, Mucsi Zoltán, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, Hegedűs D. Géza, Scherer Zoltán.

 

A film december 5-től látható országszerte a mozikban, forgalmazója a Hungaricom.

 

http://www.imdb.com/title/tt3059638/

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük