2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Drivve | Image szoftver a Canon ultrakompakt hálózati szkennereiben

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51978"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/dvvvv.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="89" /></a></span><em>A Drivve LLC a Canon szoftverfejlesztői készletének használatával integrálta a </em><em>Drivve | Image</em><em> </em><em>intelligens képrögzítési megoldást a Canon ScanFront 300/300P hálózati szkennere</em><em>ibe. A Drivve | Image nagyteljesítményű képrögzítő és osztályozó eszközökkel növeli a termelékenységet.</em>

A Drivve LLC a Canon szoftverfejlesztői készletének használatával integrálta a Drivve | Image intelligens képrögzítési megoldást a Canon ScanFront 300/300P hálózati szkennereibe. A Drivve | Image nagyteljesítményű képrögzítő és osztályozó eszközökkel növeli a termelékenységet.

A Drivve LLC a Canon szoftverfejlesztői készletének használatával integrálta a Drivve | Image intelligens képrögzítési megoldást a Canon ScanFront 300/300P hálózati szkennereibe. A Drivve | Image nagyteljesítményű képrögzítő és osztályozó eszközökkel növeli a termelékenységet.

A Canon Europe, bejelentette, hogy a Drivve LLC díjnyertes képrögzítő szoftvere a ScanFront 300 és 300P hálózati szkennereiben is elérhető lesz.

A Drivve | Image beágyazott megoldással – amelyet a ScanFront szoftverfejlesztői készletének (SDK) felhasználásával fejlesztettek ki – a vállalatok tovább finomíthatják dokumentumrögzítési folyamataikat. A fejlett intelligens feldolgozás így segít az üzleti munkafolyamatok automatizálásában, valamint minimálisra csökkenti a költséges emberi hibákat.

A Canon ScanFront Edition felhasználói speciális képtisztító funkcióval biztosíthatják a tiszta beolvasást, a beolvasott dokumentumok pedig a vonalkód-felismerés és a zónákra bontott optikai karakterfelismerés (OCR) használatával automatikusan indexelhetők és osztályozhatók. Ezt követően intuitív módon – a mappák beolvasás közbeni böngészésével – csatlakoztathatók a meglévő munkafolyamatokhoz, amely kényelmes osztályozást tesz lehetővé.

 

A termelékenység növelése érdekében a Drivve | Image többféle kimeneti lehetőséget kínál a felhasználók számára: a beszkennelt dokumentumok webes e-mail címekre, hálózati mappákba, FTP helyekre, Microsoft SharePoint platformra, valamint a népszerű faxkiszolgálókra is elküldhetők. A Drivve | Image zökkenőmentesen integrálható a Drivve díjnyertes böngészőalapú megoldásával, a Drivve | DM szoftverrel, amely helyszíni vagy felhőalapú szolgáltatásként is elérhető.

„A Canon ScanFront 300 és 300P hálózati szkennerekben elérhető Drivve | Image beágyazott megoldás nagyobb teljesítményt és sokoldalúságot kínál, így az asztali felhasználók magasabb termelékenységet és üzleti hatékonyságot érhetnek el" – mondta Michael Greco, a Drivve LLC vezérigazgatója.

A Canon ScanFront szoftverfejlesztői készlete minden független szoftverforgalmazó számára elérhető, így a fejlesztők tovább javíthatják a piacvezető* ScanFront 300 és 300P szkennerek meglévő funkcióit. Egyszerűen és gyorsan készíthetnek testreszabott funkciókat a ScanFront kijelzőjén, valamint kifejleszthetik, vagy integrálhatják a saját, egyedi dokumentumrögzítési megoldásaikat.

„Ultrakompakt ScanFront hálózati szkennereinkkel a felhasználók biztonságosabban és hatékonyabban olvashatják be és oszthatják meg a dokumentumokat, akár több címzettel is. A Drivve szoftverrel egyesített megoldás fejlett funkciókészlete egyre kifinomultabb dokumentum-feldolgozást és besorolást tesz lehetővé ügyfeleink számára" – tette hozzá Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős európai igazgatója.

 

A Drivve | Image Canon ScanFront Edition a DRIVVE értékesítési csatornáin keresztül érthető el.

http://www.drivve.com  

www.canon-europe.com/bsdp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.