2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Éliás Jr. tanítványaival állt színpadra- Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Palcsó Tamás és Caramel is énekelt mesterének

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/6353"><img class="image thumbnail" src="/files/images/BBF_5633-k.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="70" /></a></span> <p>Éliás Jr., a Megasztár egykori felkészítõ tanára lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. A zenei tehetségkutató döntõsei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen közös produkciót adtak elõ vele.</p><p>

  bbf 5633 k.thumbnail

Éliás Jr., a Megasztár egykori felkészítõ tanára lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. A zenei tehetségkutató döntõsei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen közös produkciót adtak elõ vele.

  bbf 5633 k.thumbnail

Éliás Jr., a Megasztár egykori felkészítõ tanára lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. A zenei tehetségkutató döntõsei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen közös produkciót adtak elõ vele.

Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Caramel és Palcsó Tomi is énekelt Éliás Jr. lemezbemutató koncertjén. A "Jól vagyok!" című album "premierje" igazi örömzenélésbe ment át, hiszen az említett énekeseken kívül bárki mikrofont ragadhatott a közönség és az énekes tehetségkutató-verseny résztvevõi közül, hogy ezzel is kifejezze énektanára elõtti tiszteletét.

bbf 5679 k.thumbnail–          Nagyon boldoggá tettek azok, akik eljöttek és megtiszteltek azzal, hogy együtt énekeltek velem – mondta csillogó szemmel ifjabb Éliás Gyula. – Remek volt látni a régi tanítványaimat és barátaimat együtt, visszaemlékezni azokra a pillanatokra, amiket együtt átéltünk. S most, mintegy kiforrott zenészként, énekesként, s partnerként lépni velük egy színpadra.

A buli frenetikusan sikerült, a koncert után többen felmentek a színpadra énekelni Éliás Jr.-al, így mikrofont ragadott többek között Hoffmann Mónika és Pély Barna is, a közönség pedig együtt tapsolt és énekelt velük szinte minden dalt.

bbf 5765 k.thumbnailÉliás Jr. új lemezével kíván igazán kitörni a háttérbõl. Eddig õt a megasztárosok énektanáraként könyvelte el az ország, annak ellenére is, hogy a képzett zenész már gyermekkora óta kifejezetten zenei képzettségének fejlesztésével foglalkozik.

bbf 6050 k.thumbnailHosszas zenei tanulmányok után a 90-es évek elején tűnt fel a magyar popszakmában. Kezdetben, klubzenekarokban játszott, így pl. Horizont, Let's go, Éliás project, majd külföldre utazott, hogy tehetségét a határainkon túl is kamatoztassa. Koncertezett többek között Rómában, Barcelonában, Liverpoolban és Németországban. A külföldi sikerek ellenére szíve hazahúzta, így visszatért Magyarországra és folytatta zenei tanulmányait.

bbf 5875 k.thumbnail2003-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán, ahol Berki Tamás és Holczer Irma tanárok növendékeként koptatta az iskolapadot. Tehetségét mi sem igazolja jobban, mint hogy tanulmányai végeztével azonnal felkérést kapott az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola jazz-ének szakának vezetésére.

bbf 6011 k.thumbnailÉliás Jr. mára a magyar klubélet egyik meghatározó egyéniségévé vált. Saját zenekaraival – Éliás Jr. és zenekara, Very Bite Orchestra, Jazzmoments – garantáltan remek hangulatú koncerteken szórakoztatja a nagyérdeműt.

Steiner Gábor

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.