2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindult a Vodafone Online Shop

2 perc olvasás
<p><strong><span class="inline left"><a href="/node/2643"><img class="image thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span></strong></p><p>Vodafone Online Shop néven új felületen és kibővített készülékkínálattal elindult a Vodafone megújult online értékesítési csatornája. </p><p>

vodafone.thumbnail

Vodafone Online Shop néven új felületen és kibővített készülékkínálattal elindult a Vodafone megújult online értékesítési csatornája.

vodafone.thumbnail

Vodafone Online Shop néven új felületen és kibővített készülékkínálattal elindult a Vodafone megújult online értékesítési csatornája.

Az http://onlineshop.vodafone.hu/  – a szokásokkal ellentétben nem kell www előtte -oldalról közvetlenül érhetőek el a Vodafone feltöltőkártyás és mobilinternetes ajánlatai. Az új design mellett egyszerűbbé vált az oldalon történő navigáció, áttekinthetőbb lett a kínálat és így könnyebb a megrendelés.

Az új oldalon közel 50 ajánlat közül választhat az ügyfél. A VitaMAX készülékajánlatok és SIM-kártya mellett a teljes HSDPA választék is megtalálható és megrendelhető, jelenleg díjmentes kiszállítással. További változás, hogy a készülékkeresőből mostantól közvetlenül is elérhető az Online Shop kínálata. Az online megrendelhető ajánlatokat bárki megtekintheti, függetlenül attól, hogy már meglévő, vagy új Vodafone ügyfélről van szó, a megrendelés azonban regisztrációhoz kötött.

Az internetes vásárlási lehetőségek megkönnyítése része a Vodafone stratégiájának, melynek célja, hogy az ügyfelek számára még felhasználóbarátabb szolgáltatásokat kínáljon. A megrendeléseket a Vodafone három munkanapon belül ingyenesen juttatja el a vásárlókhoz, az ország határain belül. A megrendelt terméket, átvételkor, készpénzzel lehet kifizetni.

Az új online shop nemcsak a Vodafone nyitóoldaláról, de közvetlenül az http://onlineshop.vodafone.hu/ weboldalon is elérhető.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.