2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Folyamatos készenlét a fizető terminálokon a Heineken Balaton Soundon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51765"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image16_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója biztosítja a szünetmentes megoldásokat a készpénzmentes fizetési- és feltöltési pontok, illetve egyéb elektronikai eszközök áramellátásához a Heineken Balaton Sound Fesztiválon.

image16 6.thumbnailAz APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója biztosítja a szünetmentes megoldásokat a készpénzmentes fizetési- és feltöltési pontok, illetve egyéb elektronikai eszközök áramellátásához a Heineken Balaton Sound Fesztiválon.

image16 6.thumbnailAz APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója biztosítja a szünetmentes megoldásokat a készpénzmentes fizetési- és feltöltési pontok, illetve egyéb elektronikai eszközök áramellátásához a Heineken Balaton Sound Fesztiválon.

A tavalyi évben indult a készpénzmentes fizetési szolgáltatás a hazai fesztiválokon, amelynek révén a látogatók egy előre feltöltött egyenlegről, RFID-kártyával fizethetnek a pultoknál. A szolgáltatás zavartalan működéséhez azonban az szükséges, hogy a terminálok és készülékek üzemelésében ne történhessen semmiféle fennakadás.

Ennek érdekében a VOLT Fesztiválon és a Heineken Balaton Soundon egyaránt kétszáz, míg a Sziget Fesztiválon majd összesen háromszáz darab BE550G-GR Back-UPS szünetmentes áramforrást vesznek igénybe. A megoldás ideális választás a POS terminálok áramvédelmére és szünetmentesítésére, ugyanis egyszerre biztosítja a készülékek áramvonali védelmét a túlfeszültség ellen, és meghatározott áthidalási időt is biztosít áramkimaradás esetére.

Ennek köszönhetően a készpénzmentes fizetés zavartalanul üzemelhet az egész fesztivál során, minden egyes fizetési- és feltöltési pontnál: a terminálok túlfeszültség vagy áramkimaradás esetén sem állnak le vagy hibásodnak meg.

A Back-UPS megoldásokat széles körben alkalmazzák számos területen, hiszen a problémamentes működés biztosítása mellett költségeket is lehet velük megtakarítani. A BE550G-GR a fantomterhelésre is megoldást nyújt: a rendkívül hatékony, nagyfrekvenciás konstrukciójának és fejlett szolgáltatásainak köszönhetően automatikusan lekapcsolja a használaton kívüli eszközök tápellátását, így ötször hatékonyabb működésre képes más termékekhez viszonyítva. A magas hatásfokú töltő használatával pedig a mindennapi működés során a hasonló berendezésekhez képest akár 80%-os megtakarítás is elérhető az áramfelhasználásban.

A készülék – amely mellé a gyártó hároméves cseregaranciát biztosít – nyolc aljzattal rendelkezik, amelyek mindegyikét túlfeszültség-védelemmel látták el, valamint a nyolcból négy szünetmentes tápellátást is nyújt. Ráadásul az eszköz telefon- és Ethernet-védelme azt is biztosítja, hogy az adatvonalakon sem okozhat kárt túlfeszültség vagy feszültségtüske. A készülék adatportja lehetővé teszi a díjnyertes APC PowerChute Personal Edition szoftverrel való kommunikációt, amely hosszabb áramkimaradás esetén automatikusan, szabályos módon állítja le a számítógépet.

A szünetmentes tápegység nagyfrekvenciás kialakítású elektromos felépítése továbbá lehetővé teszi a kisebb transzformátorok alkalmazását. Ennek megfelelően kevesebb réz és egyéb nyersanyag szükséges, csökken az egység mérete, ezzel együtt pedig a szállítási és csomagolási méret is.

A BE550G-GR készülék az APC by Schneider környezetbarát irányvonalát képviseli. A Schneider Electric kiemelt figyelmet fordít a környezetbarát kialakításra, legyen szó akár vállalatoknak, akár magánszemélyeknek szánt megoldásokról.

 APC honlapja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.