2022.június.25. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: Budapest a bécsi utcán

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51767"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Becs%201.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> Utcai kiállítással népszerűsítette Budapest turisztikai értékeit Bécsben a Magyar Turizmus Zrt. A rendhagyó szabadtéri kiállítás, hazánk gazdag kulturális és történelmi örökségét mutatta be.

becs%201.thumbnail Utcai kiállítással népszerűsítette Budapest turisztikai értékeit Bécsben a Magyar Turizmus Zrt. A rendhagyó szabadtéri kiállítás, hazánk gazdag kulturális és történelmi örökségét mutatta be.

becs%201.thumbnail Utcai kiállítással népszerűsítette Budapest turisztikai értékeit Bécsben a Magyar Turizmus Zrt. A rendhagyó szabadtéri kiállítás, hazánk gazdag kulturális és történelmi örökségét mutatta be.

szalay 0.thumbnailSzalay-Bobrovniczky Vince bécsi magyar nagykövet, a kiállításról szólva megköszönte a bécsi, I. kerületi elöljárónak (ott ez a polgármestere neve) az együttműködést a rendezvény létrehozásában. Nem mindennapi dolog ugyanis, hogy Bécs egyik főterén egy külföldi állam számára ilyet engedélyeztek. Hangsúlyozta, hogy Magyarország és Ausztria továbbra is összetartozik, ez az esemény is bizonyítja, hogy a kapcsolat kiváló. Ez az utcai galéria nagyszerű lehetőség arra, hogy a hétköznapi emberek számára Magyarországot a legjobb oldaláról mutathassuk be.

becs%202.thumbnail A galéria képei között sétálgatva a látogatók benyomásokat szerezhettek még többek között Sissi kedvenc gödöllői kastélyáról, a 22 magyarországi borrégióról, termálfürdőink hangulatáról, a balatoni vitorlázás világáról, a 115 éves, eredeti állapotában helyreállított és a világörökség részét képező Kisföldalattiról vagy „mediterrán" városunkról, Pécsről. A plakátok egyike megismertette az érdeklődőket az Erzsébet híddal, amely eredeti formájában, 1903-as megépültekor a világ leghosszabb függőhídja volt. Egy másikon arra hívták fel a figyelmet, hogy nemcsak a világhírű párizsi Eiffel-tornyot, de a budapesti Nyugati pályaudvart is Gustav Eiffel tervezte.

becs%203.thumbnail A rendkívüli helyszínen és rendkívüli tematikában létrejött szabadtéri galéria üzenete igazodott a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai kommunikációs céljaihoz, amelyek között kiemelt helyen szerepelt az osztrák fiatalok megszólítása is. Nem véletlen tehát, hogy az impressziók között, egészségturisztikai vonzerők mellett a nyári könnyűzenei fesztiválok is helyet kaptak, csakúgy, mint a magyar tudomány sikereinek bemutatása. Magyarország több mint ezer éve gazdagítja kultúrájával, szorgalmával, tehetségével mindannyiunk Európáját – olvashatták a látogatók a kiállítás egyik tablóján – és még számtalan olyan közös ügy van, melyeket együtt vihetünk további sikerre, üzente a kiállítási a bécsi utcán sétálóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.