2022.szeptember.27. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

GPS-sel bővült a sokat utazó felhasználók körében kedvelt LIFEBOOK T sorozat funkcionalitása

4 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/42931"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/fujitsuLIFEBOOK%20T730.thumbnail.jpg" border="0" alt="fujitsu LIFEBOOK T730" title="fujitsu LIFEBOOK T730" width="100" height="77" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>fujitsu LIFEBOOK T730</strong></span></span>  <p>A Fujitsu bemutatta mobil felhasználóknak szánt új LIFEBOOK T sorozatú táblagépeit, amelyek minden szükséges jellemzőt (pl. opcióként beépített GPS-t) biztosítanak a gyakran utazóknak. </p><p>

fujitsu lifebook t730fujitsu LIFEBOOK T730 

A Fujitsu bemutatta mobil felhasználóknak szánt új LIFEBOOK T sorozatú táblagépeit, amelyek minden szükséges jellemzőt (pl. opcióként beépített GPS-t) biztosítanak a gyakran utazóknak.

fujitsu lifebook t730fujitsu LIFEBOOK T730 

A Fujitsu bemutatta mobil felhasználóknak szánt új LIFEBOOK T sorozatú táblagépeit, amelyek minden szükséges jellemzőt (pl. opcióként beépített GPS-t) biztosítanak a gyakran utazóknak.

Az új modellek tökéletes megoldást kínálnak az állandóan úton lévő felhasználóknak a reptéri váróban éppúgy, mint a volán mögött, az ügyfél telephelyén vagy épp egy kávézóban az e-mailek böngészéséhez. Mégpedig azért, mert az új LIFEBOOK T730 és LIFEBOOK TH700 modellek opcionális GPS-képességekkel is konfigurálhatók és beágyazott 3G/UMTS, WLAN és Bluetooth technológiával támogatják a mobil csatlakozást.

Könnyű, gyors és rugalmas – ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban leírni az új, 12,1 hüvelykes Fujitsu LIFEBOOK T730 és TH700 modelleket, amelyek minden részlete az ideális mobil működést szolgálja. A mindössze 1,8 kg súlyú LIFEBOOK T még akkor sem komoly többletteher, ha a felhasználónak egész nap magánál kell tartania a gépét. Gyorsaságát a nagy teljesítményű, új 2010-es Intel® CoreTM processzorcsaládnak köszönheti, ami opcionálisan gyorsan reagáló SSD lemezmeghajtókkal és a legkomplexebb alkalmazások futtatásához elegendő memóriával is kiegészíthető.

A rugalmas rendszer kijelzője egyetlen kézmozdulattal táblagép pozícióba fordítható (twist-to-touch). A mindkét irányba elfordítható kijelző támogatja a Windows® 7 többpontos érintésvezérlő technológiáját. A táblagép modulhelyébe DVD meghajtó, második akku, Blu-ray DiscTM combo meghajtó vagy második merevlemez-meghajtó helyezhető. A gép két akkumulátorral egész napos munkavégzést biztosíthat felhasználója részére. Ebben fontos szerepet játszanak a meghosszabbított üzemidejű akkumulátor és az energiatakarékos jellemzők, pl. a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító, integrált környezetifény-érzékelő (Ambient Light Sensor).

A LIFEBOOK T730 és TH700 modellek gazdája út közben is folyamatosan elérheti a hálózatot a 7,2 Mbit/s maximális letöltési sebességű, opcionális beágyazott mobil szélessávú (3G/UMTS) modullal, vagy az N-szabványú WLAN és Bluetooth technológiával. A beépített GPS modul segítségével még a nehezen tájékozódó felhasználó is a legrövidebb úton juthat el céljához, mivel az egység bármikor képes behatárolni a noteszgép pontos földrajzi helyzetét.

A mobil felhasználó számára a biztonság is prioritás. Erre reagálva mindkét új Fujitsu LIFEBOOK táblagép támogatja a biometrikus bejelentkezést, a LIFEBOOK T730 pedig az adatokat is titkosítja az opcionális TPM (Trusted Platform Module) modullal. Mindkét rendszerhez előfizethető a Fujitsu Advanced Theft Protection megoldása, amellyel távolról lezárható az elveszett vagy ellopott noteszgép, adatai törölhetők, és az aktuális pozíció behatárolásával a gép visszaszerzése is gyorsítható.

Rajat Kakar, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi eszközökért felelős alelnöke így nyilatkozott az új gépekről: „Miközben egyre több mobil számítógép-használó választja a kényelmes és rugalmas táblagépeket, a részletekre fordított figyelemnek köszönhetően a Fujitsu LIFEBOOK-jai továbbra is kiemelkednek a piaci mezőnyből. Táblagép választásakor oda kell figyelni az életet megkönnyítő apróságokra, mint például a mindkét irányba elforgatható kijelzőre, a többpontos érintésvezérlésre és a sokoldalú csatlakoztathatóságra."

A LIFEBOOK T730 és TH700 modellek már jelenleg is megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól vagy viszonteladóitól. Áruk konfigurációtól függően változik, az alap konfiguráció bruttó 499 900 Ft-tól elérhető.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.